Hyppää sisältöön
Golfaajat Mallorcalla
· Ikkunapaikka

Golfvinkit Mallorcalle – lempeä ilmasto takaa pelit ympäri vuoden

Mallorcan lempeä ilmasto tekee saaresta suositun golf-kohteen vuoden ympäri. Saarella on yli 20 golfkenttää, joissa sekä aloittelijat että ammattilaiset voivat testata taitojaan.

Mallorcan vuoden keskilämpötila on 19 astetta, mikä tekee saaresta suositun golfkohteen vuoden ympäri. Lukuisat golfin ystävät matkustavat saarelle hiomaan taitojaan luonnonkauniilla golfkentillä, joiden ympärillä näkyy muun muassa mänty-, oliivi- tai mantelipuita sekä hienoja maisemia.

Golfkenttiä Mallorcalla

Mallorcalta löytyy hyvä valikoima sekä vanhempia että uudempia golfkenttiä, jotka kaikki ovat kokeilemisen arvoisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Golf Son Servera

Yksi Mallorcan vanhimmista viheriöistä on Golf Son Servera, joka sijaitsee saaren itärannikolla. 1960-luvulla rakennetulta kentältä on upeat maisemat vuorille ja merelle, mikä tekee golfelämyksestä entistä miellyttävämmän.

Son Vida Golf

Toinen vanha kenttä on vuonna 1965 valmistunut Son Vida Golf, jonka tekninen reitti vaatii erityistä strategista pelityyliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Golf Maioris

Yksi uudemmista kentistä on puistokenttä Golf Maioris, jota kaunistavat mänty- ja oliivipuut. Kenttä sopii kaiken tasoisille pelaajille.

T Golf Palma Puntiró

Toinen uudempi kenttä noin 10 kilometriä pääkaupungista Palmasta sijaitseva T Golf Palma Puntiró, jonka on suunnitellut kuuluisa yhdysvaltalaisgolffari Jack Nicklaus.

Golfkoulut Mallorcalla

Mallorcalla pääsee myös kehittämään golftaitojaan tai aloittamaan lajiin harrastuksen.

Saarella on seitsemän golfkoulua, joissa järjestetään tunteja niin vasta-alkajille kuin kokeneille pelaajille. Golfkouluja on esimerkiksi kenttien Golf Santa Ponsa, Alcanada Golf ja Real Golf Bendinat yhteydessä.

Golfhotellit Mallorcalla

Jos haaveissa on kokonaisvaltainen golfloma, valittavana on Mallorcan saarella yli 40 golfhotellia. Suurin osa näistä on neljän tai viidenn tähden hotelleita, kuten Golf Santa Ponsa, Alcanada Golf ja Real Golf Bendinat. Lisätietoa Mallorcan golfmahdollisuuksista löytyy Mallorca Turismen verkkosivuilta.

Lähde ja kuva: Mallorca Turisme

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.