Viides Good France -tapahtuma järjestetään torstaina 21. maaliskuuta. Silloin yli 5000 ravintolaa viidellä eri mantereella tarjoaa illallisen ranskalaisen keittiön merkeissä.
Tarkoituksena on, että keittiömestarit ympäri maailmaa juhlistavat ranskalaisen keittiön elinvoimaisuutta vastuullisemman keittiön merkeissä.
Kansainvälinen komitea on valinnut Suomesta tänä vuonna mukaan 9 ravintolaa neljässä eri kaupungissa. Mukana ovat ravintolat
- Lyon ja Carelia Helsingissä
- Roux Lahdessa
- Uleåborg 1881 Oulussa
- 4vuodenaikaa Kauppahalli ja Pyynikki, Gastropub Tuulensuu, Henriks ja Deli 1909
Joka vuosi Good France nostaa esiin tuoreita, kauden mukaisia ja paikallisia tuotteita käyttävän keittiön. Tänä vuonna Good Francella on uusi ulottuvuus.
Neljän päivän ajan 21.-24.3. Provence matkakohteena on esillä tapahtuman yhteydessä Ranskassa ja maailmalla.