Gran Canarialle syksyllä uusi lentoyhteys

Helsingistä Kanariansaarten Las Palmasille pääsee 15.10 suorilla lennoilla. Tilauslentojen vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Global Travel Management S.L., joka on rekisteröity Gran Canarialle ja myy palvelujaan nimellä FlyToCanarias.com.

Suomessa FlyToCanariasia edustaa La Loma Travel.

Tilauslennot operoi tilauslentoyhtiö Galistair uudella A321-koneella” kertoo La Loman Mikko Silvennoinen.

Lennot ovat myynnissä FlytoCanarias,comin omilla sivuilla, meidän kauttamme ja nyt haemme myös jälleenmyyjiä suomalaisista matkanjärjestäjistä. Tällä hetkellä lentoja käyttää paketeissaan Traveller, mutta haemme myös muita matkanjärjestäjiä Kanariansaarten matkojen tuottajiksi”, jatkaa La Loman peraatiopäällikkö Niko Laiho.

FlyToCanarias.com operoi lennot Helsingin ja Las Palmasin välillä maanantaisin ja perjantaisin 15.10. alkaen talvikauden ajan.

FlyToCanarias operoi koko viime kevään lentoja Tallinnasta Las Palmasiin. Yhtään lentoa ei jouduttu peruuttamaan, vaan koneet olivat koko ajan täynnä. Nyt kesällä yhtiö avaa uusia reittejä mm. Sofiaan ja Budapestiin. Syksyllä on tulossa useita uusia kaupunkeja, mm Helsinki”, kertoo Silvennoinen.

Laihon mukaan lennon taustalla on Kanarian matkailualan herääminen siihen, että he ovat täysin ulkomaisten lentoyhtiöiden armoilla. ”On ollut konkursseja, muutoksia strategioissa ja pandemia, joilla ei mitään tekemistä itse kohteen kanssa. Nyt Kanaria haluaa operoida lentoja myös itse ja tälle uudelle ajatukselle on saarilla laaja tuki koko matkailualalta”, Laiho kertoo.

Flytocanarias.com tarjoaa kampanjatarjouksena viikon matkapaketin alkaen 525€/henkilö, sisältäen lennot ja hotellin.

Lisätietoa laloma.fi

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X