Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

GreenStar Hotels Oy avaa uuden hotellin Ouluun

GreenStar Hotels Oy on solminut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen hotellikiinteistöstä Oulussa. Kiinteistö on aiemmin toiminut hotellina ja se remontoidaan GreenStar-konseptin mukaiseksi. Hotellissa on 120 huonetta ja se sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Uusikatu 26 kauppakeskus Valkean vieressä noin 500 metrin päässä rautatieasemalta.

”Remontin yhteydessä uusimme kaikki 120 hotellihuonetta. Katutasoon rakennamme viihtyisän vastaanoton ja aamiaistilat. Samalla uusitaan myös rakennuksen talotekniikkaa ja lukitusjärjestelmät. Remontti toteutetaan vaiheittain, joten hotelli on toiminnassa remontin aikana. Uudistus valmistuu vuoden 2022 loppuun mennessä, jonka jälkeen toiminta jatkuu GreenStar-konseptin mukaisesti”, perustaja-toimitusjohtaja Kristian Ikonen kertoo.

GreenStar Hotels Oy on täysin hiilineutraali. Ensimmäisen hotellinsa vuonna 2008 Joensuussa avannut hotelliketju ehti ennen koronapandemiaa avata kaupunkihotellit myös Jyväskylään (kuvassa), Lahteen ja Vaasaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Perustaja-toimitusjohtaja Kristian Ikosen ja edellisessä laajenemisvaiheessa yhtiöön sijoittaneen suomalaisen pääomasijoitusyhtiön Nordia Rahasto Oy rinnalle uusiksi omistajiksi nousevat henkilöstöpalveluyritys Bolt.Worksin johtajakolmikko Timo Hakkarainen, Ville Herva ja Tommi Hämäläinen. Osakeannilla GreenStar Hotels Oy keräsi 700 000 euron lisärahoituksen.

Rahoituskierroksella kerätty 700 000 euron lisärahoitus hyödynnetään GreenStar Hotel Oulun toiminnan käynnistämisen lisäksi myös uusien hotellipaikkakuntien ja sijaintien etsimiseen.

”On selvää, että saamamme lisärahoitus mahdollistaa GreenStar Hotelsille nopeamman laajentumisen. Kartoitamme potentiaalisia kiinteistöjä ja tontteja muun muassa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Tavoitteenamme on rakentaa kestävän matkailun valtakunnallista hotelliketjua, joka tarjoaa kilpailukykyistä majoitusta kaikenlaisille matkaajille”, Ikonen sanoo.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: GreenStar Hotels Oy

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.