Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Harjoitukset & jouluiloa Helsinki-Vantaalla

Tulli järjestää viranomaisharjoituksen Helsinki-Vantaan Lentoasemalla keskiviikkona 11.12. kello 9 alkaen.
Harjoituksen aikana lentoasemalla voi näkyä normaalista poikkeavaa viranomaistoimintaa.

Harjoituksen aiheena on biologiset uhat.

Tullin lisäksi mukana ovat Rajavartiolaitos, poliisi, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, sosiaali- ja terveysministeriö, Helsingin Uudenmaan sairaanhoitopiiri, Vantaan kaupunki, Finavia sekä Liikenne- ja viestintävirasto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jouluiloa

Joulupukki ja tontut ilahduttavat matkustajia joka päivä noin klo 13–17 eri puolilla lähtöselvitys- ja porttialueita.

Adventtikaudella Helsinki-Vantaalla järjestetään myös muuta mielenkiintoista ohjelmaa, jonka tarkoituksena on tuoda hyvää joulumieltä lentomatkaa odottaville matkustajille ja tarjota kansainvälisille kulkijoille kokemuksia suomalaisuudesta.

perjantai 13.12. klo 16.30–17
Vantaan musiikkiopiston Lucia-kulkue kiertää yleisöalueella aloittaen terminaalista 1 ja edeten yhdyskäytävää pitkin terminaali 2:n lähtöauloihin.

maanantai 16.12. klo 15–16
Finnairin kuoro kiertää lähtöauloissa esittäen jouluisia kappaleita. Sekakuoro koostuu entisistä ja nykyisistä finnairilaisista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

keskiviikko 18.12. klo 15–17
Tikkurilan seurakunnan kuoro esittää kauneimpia joululauluja. Kuoro kiertää terminaali 2:n lähtöaulassa, Schengen-porttialueella, non-Schengen-porttialueella ja Aukiolla.

torstai 19.12. klo 15.30–17.30
Finnair Singers -kuoro kiertää lähtöauloissa ja porttialueella esittäen jouluisia, kansainvälisiä kappaleita. Finnairin työntekijöiden oma laulukuoro on hurmannut matkustajia vuodesta 1949.

perjantai 20.12. klo 15–18
Tikkurilan seurakunnan kuoro esittää kauneimpia joululauluja. Kuoro kiertää terminaali 2:n lähtöaulassa, Schengen-porttialueella, non-Schengen-porttialueella ja Aukiolla.

Lähde: Tulli & Finavia
Kuva: Finavia, Pasi Salminen

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.