Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Heathrowlla jaetaan joululahjoja

Lontoon Heathrow’n lentoasema on palkannut satoja “Little Here to Helpers” -apulaisia ilahduttamaan matkustajia jakamalla 10 000 joululahjaa.

Lahjat jaetaan kaikissa neljässä terminaalissa, ja kaikki lahjat tulevat lentoaseman kaupoista, baareista ja ravintoloista. Lahjoihin kuuluu muun muassa ilmaisia lentoja ja lounge-vierailuja, Chanelin hajuvesiä, Pret-aamiaisia ja World Duty Freen design-meikkejä.

Heathrow’n kautta odotetaan joulukuun kahden viimeisen viikon aikana kulkevan yli kolme miljoonaa matkustajaa, mikä on kaksinkertainen määrä viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Kolmen vuoden rajoitetun matkustamisen jälkeen odotamme innolla, että voimme toivottaa tervetulleiksi miljoonat matkustajat, jotka kulkevat Heathrow’n kautta joulukuussa matkustaakseen joululomalle perheen ja ystävien kanssa”, Heathrow’n palvelujohtaja Tonia Fielding sanoo. “Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä kaikkien lentoaseman yhteistyökumppaneidemme kanssa rekrytoidaksemme lisää kollegoita, jotta lentoasemalla voidaan tarjota mukava matkustuskokemus. Haluamme varmistaa, että matkustajat voivat nauttia lomatunnelmasta  jo Heathrow’lla. Toivomme, että Little Here to Helpers -työntekijämme levittävät tänä jouluna hieman joulumieltä.”

Heathrow’n Little Here to Helpers -apulaiset ovat osa lentoaseman Here to Help -ohjelmaa, joka on nyt 12. vuosi käynnissä ja joka on osa Heathrow’n pyrkimyksiä varmistaa paras mahdollinen matkustajakokemus. Heidät on helppo tunnistaa, sillä heillä on violetit joulupukinhatut ja he partioivat lähellä terminaalien joulukuusia.

Lisätäkseen matkustajien joulumieltä Heathrow on julkaissut verkkosivuillaan ja sovelluksessaan adventtikalenterin, joka sisältää tarjouksia lentoaseman kautta matkustaville 25. joulukuuta asti. Ikkunoiden takana on alennuksia Heathrow’n myymälöistä, Heathrow Rewards -ohjelman bonuspisteitä, World Duty Free -tarjouksia sekä tarjouksia jouluaiheisista ruoka- ja juomavalikoista.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.