Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Heathrow’n lentoasemalla kesällä mittavia turvatarkastuslakkoja

Työtaistelutoimet koskevat terminaalien kolme ja viisi turvamiehiä suurimman osan kesän viikonlopuista. Lakkoihin osallistuu yli 2 000 Unite-liittoon kuuluvaa turvamiestä.

Työtaistelu on suunniteltu pidettävän 24. kesäkuuta ja 27. elokuuta välisenä aikana, yhteensä 31 päivän ajan. Se tulee aiheuttamaan mittavia jonoja turvatarkastuksissa. Lakko aiheuttaa ongelmia terminaaleissa viisi ja kolme. Myös Finnair operoi terminaalista 3.

Työtaistelutoimenpide on jatkoa aiemmille lakoille pääsiäisenä ja toukokuun alussa kuninkaan kruunajaisten aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kolmosterminaalista operoivat  oneworld- ja Star Alliance -lentoyhtiöitä, kuten Finnair, Virgin Atlantic, Delta Air Lines, Emirates, Qatar, United Airlines ja American Airlines. Lentoyhtiöt joutuvat kärsimään mahdollisista häiriöistä, viivästyksistä ja peruutuksista.

”Matkustajat voivat olla varmoja siitä, että teemme kaikkemme minimoidaksemme lakon aiheuttamat häiriöt, jotta he voivat nauttia kesälomastaan”, kerrotaan Heathrow’lta.

 

Lähde: Simple Flying

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.