Helikopterilla Hankoon ja Maarianhaminaan

Hangosta voisi veikata tämän kesän yhtä suosikkikohdetta, sillä sinne pääsee nyt vähän kaikilla muilla paitsi vadelmaveneellä.

Risteilyvarustamot ovat jo ilmoittaneet kesäristeilyistä Tallinnan kautta Hankoon ja nyt kiireisimmät pääsevät sinne helikopterilla puolessa tunnissa.

Helsinki Citycopter operoi Hankoon tilauslentojen lisäksi kesällä aikataulutettuja lentoja lähinnä viikonloppuisin ja kesätapahtumisen yhteydessä. Lennon hinta Helsinki-Vantaan liikelentoterminaalista Hangon keskustaan on alkaen 390 euroa per matkustaja.

Hangon lisäksi helikopterilla pääsee myös Maarianhaminaan, jonne lentohinta on alkaen 990 euroa. Lentoaika on puolitoista tuntia.
Maarianhaminan lentoasema on suljettu kiitotieremontin ajaksi vähintään heinäkuun alkuun saakka, joten helikopteriyhtiön palvelu on ainoa kaupallinen lentoyhteys Helsingin ja Maarianhaminan välillä kiitotieremontin ajan.

Koko helikopterin vuokraamisen sijaan Hankoon ja Maarianhaminaan voi nyt siis hankkia vain yksittäisen matkustajapaikan.

Helsinki Citycopterin lentokalustona ovat modernit Airbus H125, EC120 ja Robinson R44 helikopterit, joiden matkustajamäärät ovat 3-5 henkilöä. Yksityisten tilauslentojen lisäksi asiakkailla on mahdollisuus varata matkustajapaikkoja Hangon ja Maarianhaminan kesäreittien lennoille.

Lisätietoa tästä.

 

Lähde: Helsinki Citycopter

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X