Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Helikopterilla Hankoon ja Maarianhaminaan

Hangosta voisi veikata tämän kesän yhtä suosikkikohdetta, sillä sinne pääsee nyt vähän kaikilla muilla paitsi vadelmaveneellä.

Risteilyvarustamot ovat jo ilmoittaneet kesäristeilyistä Tallinnan kautta Hankoon ja nyt kiireisimmät pääsevät sinne helikopterilla puolessa tunnissa.

Helsinki Citycopter operoi Hankoon tilauslentojen lisäksi kesällä aikataulutettuja lentoja lähinnä viikonloppuisin ja kesätapahtumisen yhteydessä. Lennon hinta Helsinki-Vantaan liikelentoterminaalista Hangon keskustaan on alkaen 390 euroa per matkustaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hangon lisäksi helikopterilla pääsee myös Maarianhaminaan, jonne lentohinta on alkaen 990 euroa. Lentoaika on puolitoista tuntia.
Maarianhaminan lentoasema on suljettu kiitotieremontin ajaksi vähintään heinäkuun alkuun saakka, joten helikopteriyhtiön palvelu on ainoa kaupallinen lentoyhteys Helsingin ja Maarianhaminan välillä kiitotieremontin ajan.

Koko helikopterin vuokraamisen sijaan Hankoon ja Maarianhaminaan voi nyt siis hankkia vain yksittäisen matkustajapaikan.

Helsinki Citycopterin lentokalustona ovat modernit Airbus H125, EC120 ja Robinson R44 helikopterit, joiden matkustajamäärät ovat 3-5 henkilöä. Yksityisten tilauslentojen lisäksi asiakkailla on mahdollisuus varata matkustajapaikkoja Hangon ja Maarianhaminan kesäreittien lennoille.

Lisätietoa tästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Helsinki Citycopter

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.