Helsingin kaupungin matkailupäälliköksi Nina Vesterinen

Helsingin kaupungin elinkeino-osastolle perustettavaa uutta matkailuyksikköä johtamaan on valittu 1.8.2021 alkaen KTM, MTM Nina Vesterinen.

 

Ninalla on merkittävä  ja monipuolinen kokemus matkailun asiantuntija- ja esimiestehtävissä elinkeinon, alueorganisaation, koulutuksen, tutkimuksen, konsultoinnin ja hallinnon alalta.

Uransa aikana hän on luonut laajat kotimaiset ja kansainväliset niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin yhteistyöverkostot työskennellessään mm. työ- ja elinkeinoministeriössä matkailun erityisasiantuntijana, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:ssä matkailukonsultoinnin parissa, Haaga Instituutin ammattikorkeakoulussa matkailun koulutusohjelmanjohtajana ja kansallisen maaseutumatkailun teemaryhmän vetäjänä.

Kotikaupunkiinsa Helsinkiin Nina Vesterinen palaa Muonion matkailupäällikön paikalta.

Helsingin kaupungin matkailupäällikön keskeinen tavoite on johtaa ja kehittää tulevaisuuden matkailua

Helsingissä. Matkailuyksikön tehtäviin kuuluvat Helsingin matkailun edistäminen ja toimintaympäristön kehittäminen yhteistyössä kaupungin eri toimialojen ja yritysten kanssa, matkailuneuvonta- ja destinaatiopalvelut, kansainvälisen yhteistyön lisääminen sekä matkailutuotteiden, alan innovaatioiden ja tiedolla johtamisen edistäminen.

Olemme innoissamme saadessamme näin kovan luokan ammattilaisen viemään Helsingin matkailua yhdessä hienon tiimin kanssa aivan uudelle tasolle”, iloitsee Helsingin elinkeinojohtaja Marja-Leena Rinkineva.

 

Lähde: Helsingin kaupunki
Helsinki-kuva: Tapio Haaja

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X