Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Helsingin Messukeskus yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa

Helsingin Messukeskus ja NoHo Partners Oyj ovat solmineet monivuotisen sopimuksen ravintola- ja catering-palveluista. Sopimus astuu voimaan 1.7.2023. Yhteistyön myötä Suomen suurimman tapahtumakeskuksen ravintolamaailma uudistuu merkittävästi.

Yhteistyö Messukeskuksen kanssa lukeutuu NoHo Partnersin suuriin kaupunkihankkeisiin. Yhtiö on perustanut tapahtumiin ja elämyksiin keskittyvän liiketoimintayksikön NoHo Eventsin, joka tavoittelee johtavaa asemaa Pohjoismaissa.

Helsingin Messukeskus järjestää vuosittain kymmeniä isoja ammatti- ja yleisömessuja, satoja kokouksia, tuhansien osallistujien kansainvälisiä kongresseja, yritys- ja viihdetapahtumia sekä juhlia, joissa vierailee vuosittain yhteensä noin miljoona kävijää. Messukeskuksen ravintolatoiminnan kokonaismyynti on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa mukaan lukien Messukeskuksen yhteydessä toimivan hotellin ravintolapalvelut. Hallitiloissa catering pystytään tarvittaessa järjestämään samanaikaisesti jopa 10 000 juhlavieraalle. Liiketoiminta on erittäin monipuolista ja asiakaskunta kansainvälinen. Tarjoaman on venyttävä notkeasti fine diningista sormisyötäviin ja samppanjabaariin, herkullisista kahvilatuotteista laadukkaaseen lounaspöytään ja salaattibaarista rentoon ja nopeasti nautittuun pikaruokaan.

Vastuullisuus ravintolapalveluissa sekä ruoan korkea laatu, alkuperä ja jäljitettävyys ovat molemmille sopimuskumppaneille tärkeitä tavoitteita. Yhteisiin suunnitelmiin kuuluvat muun muassa vastuulliset ja eettisesti kestävät hankinnat, ruokahävikin torjuminen, energiankulutuksen vähentäminen, ympäristöä säästävien pakkausmateriaalien hyödyntäminen ja tehokas kierrätys.

 

Lähde: Helsingin Messukeskus

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.