Helsinki-Maarianhamina risteily

Tallinkin Baltic Queen tekee heinäkuussa viikonloppuristeilyjä Helsingistä Maarianhaminaan.

Normaalisti Tallinna-Tukholma välillä liikennöivä Baltic Queen tekee neljä perjantai-sunnuntai risteily Maarianhaminaan.

Lähdöt Helsingistä ovat perjantaina 3.7., 10.7., 17.7. ja 24.7.

Risteilyjen aikataulu on seuraava:
– Lähtö Helsingin Länsiterminaalista klo 18.30
– Saapuminen Maarianhaminaan seuraavana aamuna klo 9.00
– Lähtö Maarianhaminasta klo 18.00
– Saapuminen Helsingin Länsiterminaaliin seuraavana päivänä klo 10.00

Laiva lähtee risteilylle jo Tallinnasta klo 15.00. Vastaavasti seuraavana päivänä matka jatkuu Helsinkiin saapumisen jälkeen kohti Tallinnaa klo 11, saapuen perille 13.30.

”Useat suomalaiset ovat kertoneet matkustavansa tänä kesänä ennen kaikkea lähialueilla, siksi halusimme lisätä myös kotimaista matkatarjontaa tekemällä nämä neljä risteilyä Helsingistä Ahvenanmaalle. Nyt myös pääkaupunkiseudulta ja muualta Suomesta on helppo päästä päiväksi Maarianhaminaan mukavalla risteilyaikataululla”, sanoo Tallink Siljan tuotteista ja kohteista vastaava päällikkö Jani Mäkelä.

Baltic Queen on rakennettu Suomessa ja se on aloittanut liikennöinnin Tallinna-Tukholma-reitillä vuonna 2009. Laiva on aikoinaan liikennöinyt Helsinki-Tallinna-reitillä, joten se on osalle suomalaisista tuttu laiva. Laivan erikoisuus on venäläinen ravintola Russian à la carte, jollaista ei ole millään muulla Tallinkin tai Silja Linen laivalla.

Näille risteilyille on mahdollista ottaa mukaan myös auto, moottoripyörä tai polkupyörä. Laivalla on mahdollista tehdä myös yhdensuuntainen reittimatka. Baltic Queen tekee kesäkuussa 19.6.2020 ja 26.6.2020 kaksi risteilyä suoraan Tallinnasta Maarianhaminaan ilman pysähdystä Helsingissä.

 

Lähde: TallinkSilja
Kuva: Marko Stampehl

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X