Hyppää sisältöön
· Leena

Helsinki Travel Awards loskalle ja valolle

Helsingin Matkailusäätiö palkitsee vuosittain Helsinkiä positiivisesti maailman kartalle nostavia ja paikallisia asukkaita ilahduttavia matkailutekoja.  Tänä vuonna palkittiin marraskuussa järjestettävä Slush ja tammikuussa valoa kaupunkiin tuova Lux Helsinki.

”On mahtavaa nähdä, että Helsingissä tehdään asioita, jotka kehittävät kaupunkia koko ajan kiinnostavammaksi. Palkinnoissa on kyse juuri tästä: haluamme nostaa esiin niitä, jotka nostavat koko Helsinkiä esiin”, Helsingin Matkailusäätiön puheenjohtaja Risto Lintula sanoo.
Toinen 5000 euron palkinnoista sai pahimpaan loska-aikaan, marraskuussa, järjestettävä Slush ja sen vapaaehtoistyöntekijät. Tapahtuma on kansainvälisesti mainetta kerännyt start-up, joka tuo vuosittain Helsinkiin yli 17 000 osallistujaa, 600 toimittajaa ja 1000 sijoittajaa noin 120 maasta. ”Slush tekee Helsingin seutua tunnetuksi osaajien yhdistäjänä ja ennakkoluulottoman yrittäjyyden edelläkävijäkaupunkina”, palkinnon perusteluina kerrottiin.

Valoa kaupunkiin

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkailusäätiön perusteluiden mukaan Lux Helsinki valofestivaali on ”huikea kaamoksen valaisija, talvisen kaupungin elävöittäjä.”
Kymmenes Lux Helsinki järjestetään taas 6.–10.1.2018.
Palkittujen lisäksi Helsingin kaupunkipyörät saivat kunniamaininnan.

Leena