Hyppää sisältöön
· Leena

Helsinki-Vantaalle nimiravintoloita

Suomen ensimmäiset Ajisen Ramen, Jamie’s Deli ja Moomin Coffee avaavat ovensa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Nimekkäät ravintolat täydentävät lentoaseman laajaa palveluntarjontaa, kun käynnissä olevan terminaalilaajennuksen uusin osa otetaan käyttöön ensi vuoden alkupuolella.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ajisen Ramen on kansainvälinen ramen-ketjuravintola, jonka juuret ovat Kumamotossa Japanissa. Ketjulla on yli 700 ravintolaa Kiinassa ja kaiken kaikkiaan yli 800 ravintolaa eri puolilla maailmaa.Helsinki-Vantaalle avataan Euroopan toinen ja Pohjoismaiden ensimmäinen Ajisen Ramen -ravintola.
Ravintolaan tulee 200 asiakaspaikkaa  ja suomalainen keittiö huomioidaan poro-ramenilla.

Moomin Coffee -kahvilan innoittajana on toiminut maailmalla suosittu suomalainen Muumi-satuhahmo. Kahvila tarjoaa satukirjojen Muumilaaksosta tuttuja yhdessä ruoasta nauttimisen elämyksiä mutkattomasti ja lämminhenkisesti.Kahvilan odotetaan houkuttelevan erityisesti japanilaisia ja lapsiperheitä. Japanilaismatkailijoiden määrä Helsinki-Vantalla kasvaa vauhdilla: Vuonna 2017 heitä oli jo yli 678 000, mikä oli lähes 16 prosenttia enemmän kuin vuonna 2016.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jamie’s Deli on maailmankuulun kokin Jamie Oliverin ravintola nykypäivän nopeatempoiseen elämänmenoon. Brändi on tunnettu tuoreesta, vastuullisesti tuotetusta ja terveellistä ruoastaan. Lentokentälle avataan Suomen ensimmäinen Jamie’s Deli. Ravintolan ruokatarjonta perustuu tuoreisiin ja paikallisesti tuotettuihin raaka-aineisiin sekä paikan päällä tehtyyn ruokaan.

Leena