Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Helsinki-Vantaan lentoasemalle kaksi palkintoa

Airports Council International (ACI) palkitsi Helsinki-Vantaan lentoaseman Airport Service Quality Award –palkinnolla kokoluokkansa parhaana (15–25 miljoonaa matkustajaa) Euroopassa vuonna 2020.

Lentoasema sai palkinnon myös sen hygieniatoimista vuoden 2020 koronapandemian aikana.

”Voimme olla palkinnoista erityisen ylpeitä, koska viime vuosi koetteli meitä monin tavoin. Kiitos kuuluu jokaiselle lentoaseman työntekijälle. He ovat tehneet töitä eturintamassa ja pitäneet huolta siitä, että matkustaminen on ollut sujuvaa ja turvallista myös korona-aikana. Haluan lämpimästi kiittää kaikkia erinomaisesta työstä”, kertoo Helsinki-Vantaan lentoasemanjohtaja Ulla Lettijeff Finavialta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finavia on panostanut jo vuoden 2020 tammikuusta alkaen lentoasemillaan tehostettuun viestintään ja terveysturvallisuuteen, jotta matkustajat voisivat liikkua turvallisin mielin lentoasemalla.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on myös innovoitu uusia tapoja toimia, kuten maailmalla paljon huomioita saaneet koronakoirat ja turvatarkastuslaatikoiden UVC-desinfiointi.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on käynnissä parhaillaan kehitysohjelma, jossa lentoasemaa uudistetaan asiakaskokemus ja matkustusmukavuus edellä. ASQ Awards -palkinto on osoitus omistautumisesta ja sitoutumisesta matkustajapalveluiden huippuosaamiseen. Se myönnetään matkustajille tehtyjen kyselytutkimusten perusteella.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Finavia

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.