Hyppää sisältöön
Strawberry Helsinki-Vantaa
· Ikkunapaikka

Helsinki-Vantaan lentoasemalle uusi Strawberry-kokonaisuus: kaksi hotellia, näköalaravintola ja tapahtumatilat

Helsinki-Vantaan lentoasemalle aukeaa uusi hotellikokonaisuus, joka koostuu kahdesta eri konseptilla toimivasta hotellista sekä mittavasta määrästä kokous- ja tapahtumatiloja.

Helsinki-Vantaan lentokenttäalueen palvelut kokevat mittavan lisäyksen, kun Strawberry Finland avaa terminaalirakennuksen viereen uuden hotellikokonaisuuden kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Samassa rakennuksessa operoivat Clarion Hotel Helsinki Airport ja Comfort Hotel Helsinki Airport tuovat alueelle lisää majoituskapasiteettia yhteensä jopa 716 hotellihuoneen verran.

Laadukkaan majoituksen lisäksi kokonaisuus sisältää mittavan määrän myös muita palveluita: tapahtumatiloja, Suomen ensimmäisen Brasserie NÒR à la carte -ravintolan, rooftop barin sekä span.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kokous- ja tapahtumatiloista suurimpaan mahtuu jopa yli 800 henkeä. Yhteensä kokoustiloja on 21 kappaletta. 

“Olemme aiemmin kasvaneet voimakkaasti Norjassa ja Ruotsissa, ja nyt katseemme on vahvasti Suomessa. Suomessa sekä majoitus- että etenkin tapahtumatilakapasiteetin kasvattamiselle on runsaasti tilaa. Täällä ollaan muuhun pohjolaan verrattuna pitkään oltu vähän takamatkalla ja nyt tätä takamatkaa kurotaan kiinni”, Strawberry Finlandin maajohtaja Erika Ehrnrooth sanoo.

Ennennäkemättömät näköalat ja tasokas ruoka

Hotellin ylimpään 12. kerrokseen avautuu korkealle terminaalikattojen ylle Brasserie NÒR ja sen yhteydessä oleva rooftop bar. Ravintola on Suomen ainoa, jossa kiitotien maisemia pääsee ihailemaan esteettä yläilmoista.

Moderni eurooppalainen Brasserie NÒR tarjoilee taidokkaasti toteutettuja à la carte -annoksia myös muille kuin hotelli- ja tapahtumavieraille. NÒRin makumaailma inspiroituu pohjoismaisista, laadukkaista raaka-aineista ja vaihtuvista sesongeista tuoden klassiset brasserie-herkut tähän päivään. Ravintola sopii hyvin myös business-tapaamisten paikaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ravintolan yhteydessä sijaitseva rooftop bar sijaitsee niin ikään hotellin ylimmässä kerroksessa. Se tarjoilee cocktaileja ja kesäisin vieraita palvelee myös upea kattoterassi.

“Brasserie NÒR ja sen yhteydessä oleva rooftop bar ovat kuin upea kruunu Clarionin huipulla. Ravintolan näkymät tulevat olemaan vertaansa vailla ja sen tarjonnalla on selkeästi paikkansa alueella – Vantaalla ei ole terminaalirakennuksen ulkopuolella juurikaan business-tasoisia à la carte -ravintoloita. On mahtavaa, että voimme tuoda hotelliasiakkaiden lisäksi myös lähiseudun asukkaille tasokkaan ravintolavaihtoehdon”, Clarion Hotel Helsinki Airportin hotellinjohtaja Tarja Jeskanen sanoo. 

Comfort Hotel -konsepti rantautuu Suomeen

Lentokentälle avautuva Clarion Hotel on Strawberry Finlandin kolmas Clarion Suomessa, mutta kesäkuun alussa avautuva Comfort Hotel on ensimmäinen kyseisen ketjun hotelli Suomessa. 

Comfort Hotellit ovat tunnettuja tyylikkäästä urbaanista sisustuksesta sekä toisaalta karsitusta palvelutasosta, mikä mahdollistaa myös hieman huokeamman hintatason. 

Hotellin erikoisuus on sen erilaisiin tarpeisiin skaalautuvat huoneet – erikokoisia huoneita on niin solomatkaajille kuin jopa kahdeksan hengen perheille. 

“Comfort Hotel monipuolistaa ja täydentää lentokentän hotellitarjontaa. Uskomme, että lentokentällä on kysyntää myös hieman kevyemmälle hotellikonseptille, joka on suunnattu niille, jotka arvostavat ennen kaikkea hyvää ja laadukasta majoitusta, mutta eivät tarvitse välttämättä muita palveluita”, Comfort Hotel Helsinki Airportin hotellinjohtaja Jenni Javanainen sanoo. 

Lentokentän Comfort Hotel on Suomen ensimmäinen, muttei viimeinen. Samalla myös Strawberryn Glo Hotel Airport muuttuu Comfort Xpress -konseptin mukaiseksi. Lisäksi Strawberryllä on suunnitelmissa laajentaa ketjua myös muualle Suomeen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Lähde ja kuva: Strawberry

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.