Hiisi Homes avaa hotellin Jätkäsaareen

Hiisi Homes & Hotels avaa uuden hotellin Helsingin Jätkäsaareen. Kiinteistön tilat ovat aikaisemminkin olleet hotellikäytössä, ja aikaisemmin hotelli on tunnettu nimellä Hotelli Aida. Keväällä 2022 avautuva hotelli on saanut nimekseen Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari, ja sijaintinsa puolesta hotelli tulee palvelemaan etenkin perheitä ja samassa kiinteistössä asioivia. Samassa kiinteistössä toimii muun muassa Tapahtumahotelli Huone. 

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari on toinen Hiisi Hotels -automaattihotellikonseptin mukaisesti toimiva hotelli. Ensimmäinen Hiisi Hotelli avattiin Lohjalla kesällä 2021

Hiisi Hotels -konseptille ominaista on kontaktittomuus ja kodinomaisuus. Hiisi Hotelleissa ei ole vastaanottoa eikä ravintolaa ja sisäänkirjautuminen tapahtuu ovikoodien avulla. Majoittujien yhteiskäytössä ovat itsepalvelupesula sekä asukaskeittiö. Hiisi Homes -tilapäiskotikonseptiin verrattuna Hiisi Hotellien huoneet ovat kuin minikoteja ilman keittiötä.

Uusi 13-huoneinen Hiisi Homes & Hotels avautuu viimeistään pääsiäisen tienoilla.

 

Hiisi suunnittelee lisäävänsä valikoimiinsa vuoden 2022 aikana toistasataa tilapäiskotia ja hotellihuonetta. Hiisi Hotelleja tullaan avaamaan kaikkien tilapäiskotien läheisyyteen palvelemaan lyhytaikaisissa majoitustarpeissa.

Hiisi Hotels

  • jokaisessa huoneessa jääkaappi, vedenkeitin, mikro, ruokailuvälineet ja astiat
  • ei vastaanottoa eikä aamiaista
  • aidosti kontaktiton majoituskokemus ovikoodien avulla
  • yhteiskäytössä asukaskeittiö- ja pesula

 

Lähde: Hiisi Homes & Hotels

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X