Hyppää sisältöön
· Leena

Hiisi Homes avaa uusia huoneistoja Helsingissä

Pian vuoden täyttävä perhemajoitusyritys Hiisi Homes avaa kalustettuja vuokrahuoneistoja pääkaupunkiseudulle kiivaaseen tahtiin.

Hiljattain avattiin yhdeksän kalustettua huoneistoa kävelymatkan päähän uudesta kauppakeskus Redistä. Huoneistojen määrää on tarkoitus kasvattaa kohteessa noin kahteenkymmeneen.

Hiisi Homes & Hotels on kasvava perhemajoitusyritys, joka toimii jo 8 paikkakunnalla; Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Nummelassa ja Riihimäellä.
Hiisi Homes & Hotels tarjoaa kodinomaista asumista kalustetuissa asunnoissa ja palvelevissa itsepalveluhotelleissa aina yhdestä yöstä useampaan kuukauteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Syys-lokakuun taitteessa avattiin Hiisi Homes Helsinki Haaga -huoneistohotelli. Se sijaitsee Pohjois-Haagan juna-aseman läheisyydessä. Huoneistohotellin tilat on kunnostettu entiseen toimistotaloon, missä toimistoista on tehty 24 huoneistoa.

Hiisi Homes Sörnäinen.

Hiisi Homes Helsinki Haagan yksiöissä asuu mukavasti yhdestä neljään henkilöä. Kunnon sänkyjä huoneistoissa on yhdestä kolmeen ja jokaisesta huoneistosta löytyy lisäksi 120cm leveäksi vuoteeksi mukautuva vuodesohva. Pidempiaikaisille asukeille on saatavilla pyykinpesukoneellisia huoneistoja.

Langaton netti, kahvi, tee, ketsuppi, sinappi sekä pippuri ja suola kuuluvat aina perusvarustukseen kaikissa Hiisi Homesin kohteissa. Hotellin tapaan liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous sisältyvät aina hintaan. Välisiivouksia ei Hiisi Homesilla harrasteta, mikä auttaa varmistamaan, että asuminen on majoittujalle kustannustehokasta.

Hiisi Homes Sörnäinen.

Parin yön majoituspätkissä yöhinta asettuu pääsääntöisesti sadan euron molemmin puolin ja kuukausien majoituspätkistä puhuttaessa hinta asettuu lähemmäs 50€ yötä kohden. Hinnat kelluvat hotellien tapaan kysyntään ja ajankohtaan perustuen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hiisi Homesin tavoitteena on olla Pohjoismaiden palvelevin itsepalvelumajoitustoimija.

Majoitusyksikköjä Etelä-Suomessa on tällä hetkellä lähemmäs 80 ja tavoitteena on tuplata määrä kesään 2019 mennessä.

Ensimmäisenä Suomen hotelleista tai muista majoitusliikkeestä Hiisi Homes Helsinki Haaga -huoneistohotellissa oman huoneiston oven voi avata mobiililaitteella.

Lisätietoa osoitteesta https://www.hiisihomes.fi/

Leena