Hyppää sisältöön
· Leena

Hotel U14 osaksi Marriottin Autograph Collection -ketjua

Helsingin Kaartinkaupunkiin ensi helmikuussa avattava uusi suomalaisomisteinen boutique-hotelli Hotel U14 ja maailman suurin hotellibrändi Marriott Hotels ovat sopineet Hotel U14:n liittämisestä osaksi korkeatasoista Autograph Collection -ketjua.

 Hotel U14 on ensimmäinen korkeatasoiseen Autograph Collection -ketjuun kuuluva hotelli Pohjoismaissa. Se on itsenäinen oman brändin hotelli, kuten muutkin Autograph Collection -ketjuun kuuluvat hotellit.

Unioninkadulle avattavan hotellin omistavat Saaren ja Hynnisen perheet. Heidän omistukseensa kuuluu myös Fabianinkadulla sijaitseva vuonna 2016 avattu Hotel F6.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Täysin kotimaisin voimin voi ponnistaa kansainväliseksi hotellitoimijaksi, jos osaaminen ja tahtotila ovat kohdallaan. Perheellämme ja työntekijöillämme on vuosikymmenten kokemus hotelli- ja ravintolaliiketoiminnasta. Olemme ylpeitä siitä, että Hotel F6 nousi TripAdvisor -sivustolla nopeasti matkailijoiden eniten suosittelemaksi hotelliksi Helsingissä. Luonnollisesti tavoitteemme on, että U14 yltää tähän samaan ja ylikin”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja ja hotelli- ja ravintola-alan yrittäjä Kasperi Saari.

Kaikki Autograph Collection -ketjun hotellit ovat kokoelma tarkoin kriteerein valittuja uniikkeja hotelleja, joissa yhdistyvät omintakeisella tavalla laatu, luovuus ja elämyksellisyys. Nämä hotellit on suunnattu matkustajille, jotka arvostavat inspiroivia matkakohteita, yksilöllisyyttä ja hyvin suunniteltuja yksityiskohtia. Myös vastuullisuus ja ekologisuus on otettu huomioon kaikessa toiminnassa aina rakentamisesta lähtien.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Yhteistyö Marriottin kanssa tuo meille laajan verkostonsa kautta myös merkittäviä hyötyjä, kuten massiivisen varaus- ja kanta-asiakasjärjestelmän. Suurin osa hotelliyöpymisistä varataan nykyään verkossa, joten tällä on merkitystä esimerkiksi kansainvälisten asiakkaiden houkuttelemiseksi”, toteaa Saari.

Hotel U14 tarjoaa asiakkailleen sisustukseltaan inspiroivan ja modernin hotellin, mutta samalla kodikkaan tunnelman yhdistettynä korkeatasoisen hotellin palveluihin. Hotellin palveluvalikoimaan kuuluvat viihtyisät kokoustilat, laadukas yli sadan hengen ravintola, cocktail-baari, sauna sekä kuntosali. Huoneita hotelliin tulee yhteensä 117.

Hotel U14 on suunniteltu yhdessä Jaakko Puron kanssa ja se sijaitsee Kaartinkaupungin kaupunginosassa Unioninkadun ja Eteläisen Makasiinikadun kulmauksessa osoitteessa Unioninkatu 14.

Hotelli on rakennettu 7-kerroksiseen vuonna 1969 valmistuneeseen arkkitehti Kurt Simbergin suunnittelemaan toimistorakennukseen.

Hotel U14 avataan 3.2.2020.

Leena