Hotellihuoneita tarjotaan nyt etätyöläisille

Koronaviruksen vuoksi myös hotellit ovat tyhjentyneet.

Sokos Hotelleista ja Radisson Blu Hotelleista on auki vielä 20, ja niissä arki on muuttunut täysin. Hotellien käyttöasteet ovat supistuneet murto-osaan aiemmasta, mutta henkilökunnan yhteishenki on vahva.

”Olen ollut alalla 35 vuotta enkä ole koskaan nähnyt tällaista. Asiakkaiden turvallisuudesta ja terveydestä ei kuitenkaan tingitä piiruakaan. Asiakkaat ovat nyt entistä tietoisempia hyvästä hygieniasta, ja me tietenkin teemme parhaamme, että kaikilla olisi turvallinen olo”, kertoo Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunan johtaja Satu Näsärö.

Hotelleissa on tehostettu siivousta ja ovenkahvojen, hissinappuloiden ja muiden pintojen pyyhintää. Käsien puhtaudesta huolehtiminen tehdään mahdollisimman helpoksi ja turvaväleistä pidetään huolta. Aamupalat tarjotaan take away -pusseissa. Henkilöstö ei tule töihin pienessäkään nuhassa.

Liikkumisrajoitukset ovat synnyttäneet myös uudenlaisia asiakastarpeita, joihin nyt ideoidaan ratkaisuja. Useissa S-ryhmän hotelleissa aletaan tarjota majoitusta viikko kerrallaan tavallista edullisempaan hintaan.

”Asiakkaat ovat kyselleet minne he voisivat mennä etätöihin, remonttia pakoon, tai kun perheelle luvattu asunto ei valmistukaan ajoissa. Rajoitustenkin aikana on myös joillain tarvetta matkustaa töiden vuoksi. Täällä saa olla omassa rauhassaan ja varmasti etäällä muista ihmisistä. Täällä ei myöskään tarvitse itse siivota. Nytkin meillä asuu pitkäaikaismajoittujia hotellimme lisäksi myös mm. Break Sokos Hotel Flamingossa, kertoo Satu Näsärö.

Viikkomajoituksen voi varata seuraavissa hotelleissa: Original Sokos Hotel Vaakuna ja Radisson Blu Hotel Plaza, Helsinki, Original Sokos Hotel Ilves, Tampere, Break Sokos Hotel Flamingo Vantaa, Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna, Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli, Original Sokos Hotel Paviljonki, Jyväskylä sekä Original Sokos Hotel Viru, Tallinna ja Solo Sokos Hotel Vasilievsky, Pietari.

 

Lähde: SOK

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X