Hyppää sisältöön
Hotelli Sveitsi
· Riikka Krenn

Hyvinkään Sveitsi Strawberry-konserniin

Hotel Sveitsi Hyvinkäällä liittyy osaksi Strawberryn kasvavaa hotelliportfoliota.

Hotel Sveitsi on pian osa Pohjoismaisen hotelliyhtiö Strawberryn hotellikonsernia. Strawberry aloittaa uutena hotellioperaattorina heti, kun tarvittavat luvat viranomaisilta on saatu. Kaupan taustalla on Strawberryn ja kiinteistön omistaja Sveitsi Kiinteistörahasto Oy:n välinen 10 vuoden vuokrasopimus.

“Hotel Sveitsi on kohde itsessään, ja olemme erittäin innoissamme yhteistyön aloittamisesta Strawberryn kanssa, mikä mahdollistaa liiketoiminnan jatkuvan kehittämisen ja edut, joita Pohjoismaiseen hotellikokonaisuuteen ja kanta-asiakasklubiin kuuluminen tuo mukanaan. Hotelli voi nyt houkutella laajempia kävijäryhmiä kaikkialta Pohjoismaista”, sanoo Martti Paloheimo, Sveitsi Kiinteistörahasto Oy:n puheenjohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki Hotel Sveitsin työntekijät jatkavat työsuhteessaan vanhoina työntekijöinä Strawberryn palvelukseen, ja vieraiden varaukset siirtyvät kokonaan Strawberryn hoidettaviksi.

“Harva asia tuntuu paremmalta kuin kesän aloittaminen iloisella ilmoituksella. Tällä kertaa se koskee Strawberryn ja kiinteistön omistajan Sveitsi Kiinteistörahasto Oy:n yhteistyön aloittamista. Vaikuttava Hotel Sveitsi on merkittävä perheenjäsen ja nyt osa Strawberryä, tuoden tarjontaamme Pohjoismaisille hotellimarkkinoille jotakin aivan uutta. Hotellin henkilökunta on tehnyt upeaa työtä hotellin perustamisesta lähtien, ja odotan innolla että voimme jatkaa tätä työtä tiimin kanssa”, sanoo Petter Stordalen, Strawberryn hotellikonsernin omistaja.

Sveitsi on myös kokouskohde

182 huoneen hotelli sopii erityisesti aktiivisille ja luontoa rakastaville kävijöille. Hotellin vieressä on elokuvateatteri, ryhmäliikuntatilat, tapahtumatilat sekä tilat sisäliikuntaan ja seikkailuun. Alueella on myös tenniskenttiä ja lyhyt etäisyys kahdelle golfkentälle.

Hotelli on myös suosittu kokous- ja tapahtumahotelli, jossa on 13 tilavaa, täysin varustettua kokoushuonetta 15-150 hengelle. Hotel Sveitsissä on myös viisi erilaista auditoriota seminaareja, paneelikeskusteluja ja muita esityksiä varten. Hotellin juhlasalissa järjestetään säännöllisesti kaikenlaista kokouksia ja messuja, tanssiaisista juhliin ja häihin, joihin mahtuu jopa 1 000 osallistujaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellissa on kaksi ravintolaa ja baaria. Sisustus noudattaa pohjoismaista tyyliä, jolle on ominaista laadukas muotoilu, rennot värit ja maanläheiset materiaalit.

“Hotelli Sveitsi on todellinen Kinder-muna. Ulkoapäin kutsuva ja sitten sisältö, joka sekä yllättää että ilahduttaa. On hauskaa liittää hotelli osaksi erittäin suosittua Quality-hotelliketjuamme, joka on erikoistunut kokouksiin, tapahtumiin ja perhe-elämyksiin”, sanoo Strawberryn Suomen maajohtaja Erika Ehrnrooth.

Lähde ja kuva: Strawberry

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.