Iberia aloittaa lennot Rovaniemelle

Rovaniemen matkailun ennätyksellinen talvisesonki ja suorien lentoyhteyksien määrä saa jatkoa ensi talvisesongille.

Iberia aloittaa suorat reittilennot ensi talvikaudella 1.12. Madridista Rovaniemelle. Reittiä lennetään 10.2. saakka kahdella viikkovuorolla keskiviikkoisin ja lauantaisin.

”Iloitsemme tästä uudesta yhteydestä ja hyvästä yhteistyöstä Iberian kanssa. Espanja on meille yksi tärkeimmistä matkailumarkkinoista, joten saavutettavuuden kehittäminen lisää Rovaniemen kilpailuetua”, kertoo Visit Rovaniemen Toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

Vuoden 2022-2023 talvisesongilla suoria lentoyhteyksiä oli 11 eri Euroopan kohteesta, joten uusi Espanjan lentoreitti kasvattaa saavutettavuutta entisestään. Suorat lennot mahdollistavat myös lappilaisille helpomman ja kätevämmän matkailun Euroopan kohteisiin, ensi talvena myös Madridiin.

”Olemme kiinnostuneita ympärivuotisesti toimivasta yhteydestä ja kartoitamme yhteistyömahdollisuuksia myös kesämatkustuksen osalta. Suorat lentoyhteydet vauhdittaisivat myös palvelujen kehitystä, kun yrityksille olisi riskittömämpää tuottaa palveluja tietäen, että matkailijoita on varmasti tulossa Rovaniemelle myös muina vuodenaikoina,” kiteyttää Kärkkäinen.

 

Lähde: Visit Rovaniemi
Kuva: Visit Finland

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X