Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Icelandair avaa kesällä Pittsburghin ja palaa Halifaxiin

Icelandair aloittaa ensi kesänä lennot uuteen kohteeseen, Pittsburghiin, joka on yhtiön kahdestoista kohde Yhdysvalloissa. Lentoja operoidaan toukokuun puolivälistä lokakuun loppuun neljä kertaa viikossa.

Pittsburgh on Pennsylvanian toiseksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee kolmen joen risteyksessä. ”Kolmen sillan kaupunki” on pitkään yhdistetty teräs-, ja muuhun teollisuuteen, mutta sillä on tarjottavana myös kulttuurillista charmia ja useita kauniita vehreitä puistoja.

Muutaman vuoden tauon jälkeen Iceland aloittaa uudelleen lennot Halifaxiin kolmella viikoittaisella lennolla 31. toukokuuta alkaen lokakuun puoliväliin 2024 saakka. Halifax on Nova Scotian pääkaupunki Kanadan itärannikolla. Kaupunki on elinvoimainen ja vilkas kauppa- ja meriteollisuuden keskus, ja kiehtova matkakohde.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Icelandairin lentoreitistössä on ensi kesänä 50 kohdetta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Icelandair saa laivastoonsa vuoden 2024 aikana kolme Boeing 737 MAX 8 -konetta. Yhtiön laivastossa on silloin 42 lentokonetta, joista 21 on 737 MAX-konetta.

 

Lähde: Icelandair

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.