Hyppää sisältöön
· Leena

Icelandairille Economy Light-luokka

Icelandairin uusin hintaluokka, Economy Light, on tarkoitettu 10 kilon käsimatkatavaran  kanssa matkustaville. Hintaluokkaan kuuluvat kaikki ne matkustamopalvelut ja mukavuudet, johon Icelandairin matkustajat ovat tottuneet. Matkustajat voivat myös valita paikkansa lentokoneessa ennakkoon.

Osana uutta hinnoittelumallia Economy-luokasta tulee Economy Standard ja Economy Class Flexistä Economy Flex. Nämä hintaluokat sisältävät yhden ruumaan menevän matkalaukun sekä käsimatkatavarat.

”Teemme asteittaisia muutoksia palveluihimme, näiden joukossa Economy Light. Tämä vaihtoehto on kehitetty matkustajille, jotka tekevät viikonloppureissun tai lyhyen työmatkan ulkomaille. Uusi hinnoittelu sopii myös esimerkiksi silloin, kun kaikki perheenjäsenet eivät tarvitse omaa matkalaukkua tai pariskunta haluaa pakata yhteen laukkuun. Economy Lightin matkustajat saavat nauttia samoista palveluista kuin muutkin. Matkustamon viihdetarjonta, alkoholittomat virvokkeet, Wi-Fi-yhteys lennolla sekä mukavat, tilavat penkit kuuluvat palveluihimme”, kertoo Icelandairin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Guðmundur Óskarsson.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Icelandair lentää 20 kohteeseen Pohjois-Amerikassa ja yli 25 kaupunkiin Euroopassa. Icelandair tavoittelee 4 miljoonan matkustajan rajaa vuoden 2017 aikana. Helsingistä yhtiö lentää Reykjavikiin päivittäin.

Lisätietoa Icelandairin hinnoittelusta ja muista palveluista: www.icelandair.fi

Leena