Ikaalisten Matkatoimisto lanseerasi virtuaalimatkat

”Emme halunneet jäädä lepäilemään laakereillemme koronapandemian aikana, vaan halusimme laajentaa tarjontaamme uudenlaisilla matkakokemuksilla”, kertoo Ikaalisten Matkatoimiston toimitusjohtaja Esa Talonen.

Virtuaalimatkalle lähtijä kokee ja näkee parhaat nähtävyydet lähietäisyydeltä ja kuulee tarinoita oikean oppaan kertomana. Matkatunnelmaan päästään, kun aito opas vie sinua kierrokselle ympäri kiehtovia kaupunkeja ja nähtävyyksiä.

Matkojen kesto on noin 1,5 h ja ne toteutetaan Zoom-videopalvelulla. Matkoilla on mukana suomenkielinen opas ja hänelle voi esittää matkan aikana kysymyksiä.
Virtuaalimatkan hinta on noin 20 euroa.

Ensimmäinen virtuaalimatka seikkailujen Itä-Viroon tapahtuu 22.4.2021.

Tulevat matkakohteet ovat mm. Harry Potterin hämärät kadut, Säädytön ja verinen Covent Garden sekä Viktorian ajan Lontoo.

Kevään aikana on suunnitteilla laajentaa virtuaalimatkatarjontaa Kreikan saaristoon, Espanjan vaellusreiteille, Italian rannikolle, Unkariin Budapestiin ja Balaton-järvelle. Myös Latvia ja Liettua avautuvat pian virtuaalisesti.

”Nyt matkalle voi lähteä villasukat jalassa kotisohvalta ja nauttia kupillisen höyryävää juomaa, muistuttaa virtuaalimatkojen eksperttinä toimiva Ulla Lehto.

Lisätietoa tästä.

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X