Hyppää sisältöön
· Riikka Krenn

Ikkunapaikan kustantaja vaihtuu

Ikkunapaikka-lehden sekä verkkopalvelun julkaisuoikeudet ovat siirtyneet liiketoimintakaupan myötä Travision Oy:ltä Ikkunapaikka Oy:lle 1.1.2024 alkaen.

Uuden Ikkunapaikan taustalta löytyy kaksi monelle alan toimijalle jo valmiiksi tuttua kasvoa ja pitkän linjan tekijää matkailumedian parista: Rantapallo.fi:n perustaja ja yhtiön toimitusjohtajana edelleen toimiva Jani Uljas sekä Rantapallon päätoimittajana aiemmin toiminut Riikka Krenn, joka on myös Matkasuomi.fi-sivuston perustajaosakas ja päätoimittaja. Uljas on myös Mehiläiselle sittemmin siirtyneen Puhti-hyvinvointipalvelun perustaja.

”Tulemme panostamaan erityisesti Ikkunapaikan digipalveluihin. Paperilehdellä on vakaa roolinsa ammattilaismedian kanavana, ja sen lisäksi näemme myös verkkopalveluiden puolella merkittävän kasvupotentiaalin”, sanoo Krenn.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkailumediat yhteistyöhön

Riikka Krenn ottaa Ikkunapaikan uutena päätoimittajana haltuun tuotantovastuun, ja 25 vuotta Ikkunapaikan parissa työskennellyt pitkäaikainen kustantaja ja päätoimittaja Leena Aalto toimii advisor-roolissa lehden taustajoukoissa ainakin kuluvan vuoden loppuun saakka.

Julkaisijanvaihdos ei tuo muutoksia lehden ilmestymiseen. Toiminta jatkuu itsenäisenä ja nykyisessä muodossaan. Tulevaisuudessa kauppa mahdollistaa yhteistyön tiivistämisen Suomen suurimman matkailun kuluttajamedian Rantapallo.fi:n kanssa ja tuo mukanaan kasvavan mahdollisuuden palvella lukijakuntaa laadukkailla sisällöillä ja ajankohtaisilla toimialauutisilla.

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.