Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Ilmailualan ’Uberiksi’ tituleerattu LYGG avaa lentoreitin Tampereelta Tukholmaan

LYGG avaa elokuun puolivälissä lentoreitin Tampereelta Tukholman Bromman kentälle.

Aikataulut ja lentokenttävalinta ovat viilattu yritysasiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lento lähtee Tampereelta aamulla niin, että Tukholman keskustaan ehtii parahiksi toimistojen aukeamiseksi. Täyden työpäivän jälkeen takaisin Tampereella ollaan alkuillasta.

Tällä hetkellä LYGG käyttää reitillään 8-33 paikkaista konetta, ja koneen kokoa päivitetään tarpeen mukaan.
LYGG tarjoaa sopimusasiakkuusmallia, jossa kuukausitasolla pääsee hyödyntämään jatkuvia alennuksia lennoista. Asiakkuudessa lennon hinta määräytyy volyymin mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Nyt kun reitti on auki, voimme helposti lisätä vuoroja tai koneen kapasiteettia asiakasmäärien kasvaessa. Meidän mallimme perustuu aina siihen, että suhteutamme tarpeen mukaan reitillä lentävän koneen koon sekä sen, kuinka monta kertaa lennetään esimerkiksi viikon tai vuorokauden aikana”, LYGG:n toimitusjohtaja Roope Kekäläinen kertoo.

Tampere-Tukholma -reitti ei tule jäämään vuoden viimeiseksi lanseeraukseksi. Uusien reittien avauksia valmistellaan LYGG:n osalta parhaillaan. ”Kysyntä on yllättänyt meidät. Vaikka itse uskomme liiketoimintamalliimme on ollut ilo huomata, että tarve on näin ilmeinen. Tulemme uutisoimaan seuraavien reittien avauksista tulevien kuukausien aikana”, Kekäläinen lupaa.

Uudelle reitille pääsee jo nyt tekemään varauksia ja LYGG-applikaatio auttaa eteenpäin. Uusi applikaatio on nyt ladattavissa App Storessa ja Google Playssa.

Ikkunapaikka on aiemmin kirjoittanut Lyggistä seuraavaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Lygg

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.