Hyppää sisältöön
· Leena

Imatran Kylpylä ketjun paras

Finlandia Hotellien hallitus on valinnut oman ketjunsa sisältä Finlandia Hotel Imatran Kylpylän Vuoden 2017 Finlandia Hotelliksi.

Suomessa on 17 Finlandia Hotels –ketjuun kuuluvaa hotellia.

Finlandia Hotels on yksityisistä suomalaisista hotelliyrityksistä muodostuva myynti – ja markkinointiketju. Hotelliketju on perustettu 1980-luvulla vahvistamaan pienten ja keskisuurten hotellien asemaa hotelliketjujen välisessä kilpailussa. Ketjun hotelleissa noin 1 200 hotellihuonetta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finlandia Hotellien hallitus valitsee vuosittain ketjun sisältä yhden hotellin vuoden Finlandia Hotelliksi. Viimeisin tunnustus lähti Imatralle.

Finlandia Hotel Imatran Kylpylä sijaitsee Saimaan rannalla luonnonkauniissa Ukonniemen vapaa-aikakeskuksessa, Imatran sataman vieressä ja Imatran keskustan läheisyydessä. Imatran Kylpylä tarjoaa elämyksellisiä hetkiä kauniin luonnon keskellä korkeatasoisissa hotellihuoneissa, makuhermoja hiveleviä herkkuja, hemmottelua ja paljon tekemistä vieraanvaraisessa eteläkarjalaisessa tunnelmassa.

Imatran Kylpylän jo nyt monipuolinen allasosasto Taikametsä kasvaa edelleen kesäkuussa 2018. Laajennuksen jälkeen käytettävissä on entistä enemmän altaita ja vesihierontapisteitä mm. uusia porealtaita, vesijuoksualtaat, kuuma- ja kylmäaltaat sekä 80-metrinen vesiliukumäki.

Leena