Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

In Memoriam: Tapio Kiiskinen ja Dan Rubinstein

Tapio Kiiskinen in Memoriam 

Tapio Kiiskinen menehtyi 8.9.2022 ja oli kuollessaan 74-vuotias.

Tapio Kiiskinen teki mittavan uran erityisesti opiskelija- ja nuorisomatkailun kehittämisen parissa. Nuorten kansainvälistyminen olikin hänelle sydämen asia. Tapio toimi Kilroy Travels International A/S:n hallituksen puheenjohtajana 20 vuotta  ja jatkoi varapuheenjohtajana ja osakkaana vielä usean vuoden ajan.

Tapio osallistui aivan viime aikoihin saakka aktiivisesti matkailualan tapahtumiin ja hän oli tuttu näky vaimonsa Riitan kanssa myös SMALin kevätkokousmatkoilla. Tapio ei tuonut itseään ja persoonaansa isoissa tilaisuuksissa näkyvästi esiin, mutta hän oli tärkeä ajattelija ja taustavaikuttaja myös SMALin piirissä. Hän oli sympaattinen herrasmies, jonka kanssa oli aina ilo pohdiskella niin matkailualan kuin koko maailman menoa. Ja niissä keskusteluissa kuulija aina oppi ja sai uusia näkökulmia asioihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
(Teksti Smal)

Dan Rubinstein in Memoriam 

Dan Rubistein menehtyi 15.9.2022 ja oli kuollessaan 74-vuotias.

Rubinstein aloitti 26-vuotiaana Suomen Tjäreborgin toimitusjohtajana, missä teki pitkän ja vaikuttavan uran.
Ennen eläkkeelle jäämistään Dan omisti Rubinstein Consulting -toimiston, josta hän luopui reilut kymmenen vuotta sitten.
Eläkepäivinään Rubinstein muutti thaimaalaisen vaimonsa kanssa Thaimaahan, missä perusti Zero-to-hero, joka etsii tapoja  Thaimaan maaseudun lasten ja nuorten elämänlaadun parantamiseen ja etsii mahdollisuuksia parempaan koulutukseen ja elämään.

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.