Hyppää sisältöön
· Leena

Incredible India käväisi Helsingissä

Helsingissä kävi eksoottinen tuulahdus, kun hotelli Kämpissä vietettiin intialaista iltaa.

Workshopissa tavattiin intialaisia agentteja sekä edustajat Jammu & Kashmir Tourismista sekä Karnataka Tourismista.

Myös Intian turismitoimiston Euroopan toimistosta oli väkeä esittäytymässä. Intian turistitoimisto on sulkenut alkusyksystä Amsterdamin toimiston ja koko Euroopan asiat hoidetaan nyt Frankfurtista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Kuvassa vasemmalta Assistant Director Ajit Pal Singh, Indiatourism Frankfurt, Assistant Director General Rajesh Talwar, Ministry of Tourism, Government of India ja Assistant Director Sanjiv Vashist, Indiatourism Frankfurt.

”Suomalaiset tuntevat jo Keralan ja Goan alueen sekä aika pitkältä Kultaisen Kolmionkin, eli Delhi-Agra-Jaipur –kierroksen. Seuraavaksi haluaisimme, että suomalaiset löytäisivät Koillis-Intian. Siellä on upea historia ja maalaukselliset maisemat”, kertoo Frankfurtin toimiston apulaisjohtaja Sanjiv Vashist.

Intia on paljon enemmän kuin yksi maa sanan perinteisessä merkityksessä. Se on sekoitus kulttuureita, etnisiä ryhmiä, kieliä ja uskontoja, jotka ovat levittäytyneet lähes Euroopan kokoiselle alueelle.

Intiassa asuu yli miljardi ihmistä, maassa puhutaan yli 20 eri kieltä, ja sen asukkaat edustavat useita eri uskontokuntia. Kaikki Intian alueet ovat erilaisia. Sloganin mukaan Intia on Incredible.

”Tulemme taas suurella osastolla matkamessuille. Meiltä saa Intiasta ja sen eri alueista hyviä esitteitä – ja suomeksi. Haluamme, että suomalaiset saavat mahdollisimman hyvää tietoa maastamme omalla kielellään”, Vashist vinkkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena