Hyppää sisältöön
· Leena

Iso-Syötteelle maisemamajoitusta

Iso-Syötteen luontomatkailukeskuksen majoitustarjonta laajenee tulevalle talvikaudelle entisestään, kun Oululaisen Kuuru Oy:n Tunturilaakso-sviitit tulevat asiakkaiden käyttöön vielä ennen vuodenvaihdetta.

Lasisen katon ja taustaseinän läpi asiakkaat voivat pian katsella tähtitaivasta, revontulia tai yötöntä yötä, sekä vuodenaikojen mukaan vaihtelevaa Syötteen suomaisemaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sviitit ovat asiakkaiden käytössä 22.12.2019 alkaen, mutta tällä hetkellä ensimmäiset vapaat majoitusajat ovat huhtikuussa.

Kuuru tekee vahvaa yhteistyötä Iso-Syötteellä marraskuussa aukeavan KIDE Hotellin kanssa. Tunturilaakson majoitus on varattavissa KIDE hotellin kautta. Vain alle puolen kilometrin päässä sijaitsevan hotellin palvelut ovat myös Tunturilaakson asiakkaiden käytössä.

Iso-Syöte on vuonna 2017 ja 2018 kansainvälisissä World Ski Awardseissa Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi valittu Terentjeffin perheen omistama laskettelukeskus ja kasvava matkailukeskittymä Pudasjärvellä luonnonkauniin Syötteen kansallispuiston ympäröimänä noin 1,5 tuntia Oulusta Koilliseen.

60-huoneinen Hotelli Kide valmistuu marraskuussa Iso-Syötteellä  aivan laskettelurinteiden juureen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Hiihtokeskus Iso-Syöte 

Leena