Hyppää sisältöön
· Leena

Iso-Syötteelle uusi hotelli

60-huoneinen Hotelli Kide avaa ovensa marraskuussa Iso-Syötteellä, aivan laskettelurinteiden juuressa.

Hotellissa yhdistyvät kiertotalouden, ekologisuuden ja digitaalisuuden elementit aivan uudella tavalla. Ekohotelliksi luokitellussa Kide-hotellissa pyrkimyksenä on toimia tavalla, joka suojelee ympäristön tasapainoa.

“Uudessa hotellissa on yhdistetty moderni tekniikka ja ympäristöä kunnioittava ajattelu, joka mahdollistaa vastuullisen matkailuelämyksen laadusta tinkimättä”, hotellinjohtaja Jarkko Koskenmäki kertoo. “Puurunkoinen hotelli lämpenee maalämmöllä, hotelliravintola hyödyntää kiertotaloutta ja modernit digitaaliset palvelut rikastavat asiakaskokemusta. Tämä kokonaisuus tuo tärkeän liiketoimintaedun, sillä enää ei riitä, että matkailutuote on ympäristöystävällinen, sen on oikeasti oltava kautta linjain parempi ja houkuttelevampi pärjätäkseen kilpailussa.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Iso-Syöte on vuosina 2017 ja 2018 kansainvälisessä World Ski Awards-äänestyksessä Suomen parhaaksi valittu, Terentjeffin perheen omistama laskettelukeskus ja kasvava matkailukeskittymä Pudasjärvellä luonnonkauniin Syötteen kansallispuiston ympäröimänä noin 1,5 tuntia Oulusta Koilliseen.

 

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Leena