Hyppää sisältöön
· Leena

IsoValkeinen on vuoden 2018 Finlandia Hotelli

Tunnustuksen perusteena on pitkäjänteinen kehitystyö palvelujen ja rakenteiden uudistamisessa. Tämä työ kokous-, majoitus- sekä ravintolapalvelujen kehittämiseksi on lisännyt asiakastyytyväisyyttä ja sitä myötä myös liikevaihtoa ja toiminnan tulosta.

Merkittävä peruste valinnalle on ollut myös sitoutuminen Finlandia Hotels -ketjun toimintaan ja aktiivinen osallistuminen sen kanta-asiakasohjelmaan.

Yrittäjäpariskunta Kirsi ja Mika Moisander on johtanut hotellia lähes 14 vuotta. ”Otimme tiedon valinnasta vastaan ilahtuneina. Erityisesti lämmittää se, että tekemämme kehitystyö näkyy paitsi asiakkaille, myös koko hotelliketjussa”, Moisanderit tuumaavat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuonna 1972 perustettu Finlandia Hotel IsoValkeinen sijaitsee Kuopion pohjoispuolella aivan valtatie 5:n varressa.

Hotellissa on 100 huonetta ja se tarjoaa kokoustilat 400 henkilölle. Kabineteissa ja juhlasaleissa tilaa yhteensä 1 000 hengen tilaisuuksille. Hotelli tunnetaan myös viikonloppuisin pidettävistä tansseistaan.

Moisanderit ovat remontoineet hotellin ravintolan ja vastaanottoaulan vastikään uuteen uskoon. Seuraava ponnistus on suuren kokoussalin täysremontti alkuvuodesta 2019.

Finlandia Hotels on yksityisistä suomalaisista hotelliyrityksistä muodostuva myynti – ja markkinointiketju. Hotelliketju on perustettu 1980-luvulla vahvistamaan pienten ja keskisuurten hotellien asemaa hotelliketjujen välisessä kilpailussa tarjoamalla erilaisen vaihtoehdon niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellihuoneita ketjussa on noin 1200 kpl. Hotellit toimivat persoonallisesti ja paikallisesti omilla liikeideoillaan ilman ketjukonsepteja. Tämän takia Finlandia Hotels -ketjun hotellien palvelut ovat aidosti erilaisia.

Leena