Hyppää sisältöön
· Leena

Itämerellä soi tango  

Tangon huuma valtaa Silja Linen Helsinki–Tukholma-reitin laivat 1.9.–30.11.2019.

Silja Serenadella ja Silja Symphonylla menomatkalla Tango Buenos Aires -pääesityksessä Marcos Ayala -tanssiryhmät vie katsojat tangon syntyyn Buenos Airesissa 1900-luvun alussa. Esitystä kruunaa elegantti puvustus.

Paluumatkalla Tukholmasta Helsinkiin Tango in the Shadows -pääshow sukeltaa valon ja pimeyden maailmoihin tangon keinoin. Marcos Ayala Tango Company luo matkustajille ikimuistoisen elämyksen yhdistelemällä klassista ja modernia tangoa sekä nykyaikaisia tanssitekniikoita muun muassa Adelen musiikkiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maksuttomia tanssitunteja

Marcos Ayala Tango Company järjestää laivoilla lisäksi tanssitunteja, joihin kaikki matkustajat pääsevät maksutta mukaan. Tunteja järjestetään joka päivä klo 19.00 paikallista aikaa. Tunnille osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Argentiinan makuja

Etelä-Amerikan upeat maut maistuvat Grill House -ravintoloiden erikoismenussa, ja makumatkan voi viimeistellä kattavalla valikoimalla eteläamerikkalaisia viinejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Grill Housen Argentinian menu nojaa vahvasti raakakypsytysmenetelmällä valmistettuun dry aged -häränlihaan.
”Grill Housen Dry Aged -häränliha tulee Irlannista. Lihoihin käytettävä karja on kasvanut vapaana ja saanut ravinnokseen heinää ja ruohoa. Lihat ovat tarkoin valikoituja ja niiden alkuperä on aina jäljitettävissä”, kertoo Tallink Siljan Food and Beverage Concept Manager Jouni Pihkakorpi.

Myös Bon Vivant -ravintoloissa on tarjolla Etelä-Amerikan makuja The Taste of Tango -vitriinimenun myötä.

Leena