Hyppää sisältöön
· Leena

ITB Asia lokakuussa Singaporessa

20-vuotispäiviään viettävä ITB Asia järjestetään tänä vuonna 16.-18. lokakuuta Sands Expo & Conventionion Centerissä Singaporen Marina Bay Sandsissa.

Myös suomalaisilla matkailualan ammattilaisilla on mahdollisuus anoa tapahtumaan ”hosted buyer” -kutsua, jolloin tilaisuuden järjestävä Messe Berlin yhteistyökumppaneineen hoitaa lennot Singaporeen sekä 4 yön majoituksen vain 250 USdollarin maksua vastaan. Lue tästä lisätietoa.

ITB Asiassa on mukana yli tuhat näytteilleasettajaa ja saman verran ammattilaisostajia. Samanaikaisesti järjestetään myös MICE-tapahtuma.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muutaman messupäivän aikana kuullaan myös lukuisia puhujia ja käydään mielenkiintoisia paneeleja. Tämä vuoden teemana ovat ”Rohkeat ajatukset, rohkeat teot”.

Niin kokeneet matkailualan huippuvaikuttajat kuin start up -yritysten perustajatkin pohtivat matkailun tulevaisuutta ja trendejä.

”Mukana on 260 puhujaa, jotka jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään yli sadassa tilaisuudessa. Kuuntelijat saavat ideoita niin tuotteistamisesta, palvelusta, teknologiasta kuin ekologisuudestakin niin alan vanhemmilta konkareilta kuin nuorilta idearikkailta alalla aloitteleviltakin matkailualan ammattilaisilta”, kertoo Messe Berlin Singaporen toimitusjohtaja Katrina Leung.

Puhujina kuullaan mm. American Express GBT:n, Ctripin, CWTn, Sabren, Travelokan, Agodan, Hotelbedsin, KAYAKin, Booking.comin, OYO Hotels & Homes, Thomas Cook Intian ja TripAdvisorin johtohenkilöitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ITB Asiassa on myös iso Suomi-osasto, johon on Visit Filandin johdolla on osallistumassa 30 yritystä. Mukana on on laivayhtiöitä, hotelliketjuja, alue-organisaatioita ja yksittäisiä matkailuyrityksiä. Rovaniemellä on messuilla oma osastonsa.

Leena