Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

ITB Asia päättyi Singaporessa – sopimus kolmesta seuraavasta vuodesta

ITB Asia, Aasian johtava matkailualan messutapahtuma, päättyi perjantaina onnistuneesti, kun tapahtumassa kirjattiin yli 27 000 tapaamista ja kokousta. Ensimmäisen kasvokkain järjestetyn ITB Asia -tapahtuman menestys pandemian alkamisen jälkeen on osoitus siitä, että matkailualan ammattilaiset luottavat matkailualan elpymiseen.

“Kaikilta osallistujilta saatu myönteinen palaute osoitti meille, miten tärkeää henkilökohtainen tapaaminen on kahden vuoden puhtaasti digitaalisen tapahtuman jälkeen. Aasian matkailualan johtavana messutapahtumana ITB Asia tarjosi jälleen kerran ainutlaatuisen tilaisuuden ja foorumin, jossa alan toimijat pystyivät rakentamaan suhteitaan uudelleen, luomaan uusia yhteyksiä ja keskusteleman siitä, miten MICE-ala saadaan taas yhtä vahvaksi kuin ennen pandemiaa”, Messe Berlinin toimitusjohtaja Martin Ecknig sanoi.

ITB Asia -konferenssien päätähtinä alan jättiläiset

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tapahtuman teemana oli “Go Big & Go Forward: Travel Industry on the Road to Recovery and Growth”. Messupäivien aikana tapahtumassa oli myös laaja konferenssitarjonta, johon kuuluivat MICE Show Asia ja Travel Tech Asia. Tämän vuoden konferensseissa oli yli 3950 minuuttia tehokasta sisältöä yli 100 istunnossa, joissa yli 180 alan johtavaa vaikuttajaa ja innovaattoria keskusteli kolmessa konferenssisalissa MICE-, yritys- ja vapaa-ajanmatkojen sekä matkailuteknologian tulevaisuuden kannalta kriittisistä aiheista. Merkittäviin puhujiin kuuluivat Agodan, Amadeuksen, Corporate Travel Managementin (CTM), Expedia Groupin, FCM Travelin, IHG Hotels & Resortsin (IHG), International SOS:n, George P Johnsonin, Marriott Internationalin, Saudi-Arabian matkailuviranomaisen, Travelportin ja monien muiden korkean tason edustajia.

“Kolmen tapahtuman menestyksekäs osanotto osoittaa, että MICE-tapahtumat palaavat voimalla Aasian ja Tyynenmeren alueelle, nyt kun matkailuala on saamassa vauhtia elpymisessään”, lisäsi Katrina Leung, Messe Berlinin (Singapore) toimitusjohtaja, joka on MICE Show Asia, Travel Tech Asia ja ITB Asia -tapahtumien järjestäjä.

Messe Berlin (Singapore), 3-in-1-messujen järjestäjä, ilmoitti jatkavansa kumppanuuttaan Singaporen matkailuviraston (STB) kanssa myös vuodesta 2023 vuoteen 2025.

Singapore Tourism Boardin toimitusjohtaja Keith Tan totesi: “Messe Berlinin sitoutuminen ITB Asia -tapahtuman järjestämiseen Singaporessa kolmen seuraavan vuoden ajan on osoitus Singaporen kyvystä järjestää laadukkaita MICE-tapahtumia. Olemme innoissamme siitä, että Singaporen ja alueen matkailuyritykset hyötyvät jatkossakin mahdollisuudesta luoda uusia kumppanuuksia ja vaihtaa tietoa ja ideoita.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: ITB Asia

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.