ITB Berlin 2023 esittelee ITBxplore -applikaation

Berliinissä maaliskuun 7.-9. päivä järjestettävä ITB Berlin on tänä vuonna avoinna ainoastaan ammattilaisille. Aiemmin messut järjestettiin keskiviikosta sunnuntaihin, mutta nyt päiviä on toiveiden mukaisesti siirretty tiistaista torstaihin.

Edellisvuosien tapaan ITB Berlin järjestetään Berliinin messualueella, mutta osan seminaareista voi seurata suorana myös osoitteessa itb.com.

ITB Berlin on vuodesta 1966 lähtien ollut maailman johtava matkailualan messutapahtuma. Vuonna 2022 se järjestettiin virtuaalitapahtumana verkkosivustolla itb.com. Tapahtumaan rekisteröityi 60 700 osallistujaa 125 maasta, jotka osallistuivat yli 100 istuntoon, joissa oli 223 puhujaa.

Tänä vuonna ITB esittelee ITBxplore -applikaation, jonka voi ladata App Storesta ja Google Play Storesta.

ITBxplore tarjoaa messuvierailijoille tuote- ja näytteilleasettajatietoja, yksityiskohtaisen yleiskatsauksen tapahtumaohjelmaan ja interaktiiviset hallipiirrokset. Messujen aikana sovelluksesta löytyy viimeisin ohjelma ja seminaarien puhujaluettelot. ITBxplore on ladattavissa helmikuusta alkaen.

ITBxploressa lähetetään myös suoratoistona valikoituja seminaareja laajasta ohjelmasta.

ITB Berlinin partnermaa on Georgia. Maanantaina 6. maaliskuuta, ITB Berlin 2023 -tapahtuman aattona, Georgia käynnistää messut juhlallisella avajaisgaalalla CityCube Berlinissä, joka lähetetään suorana lähetyksenä.

Suomalaiset vieraat saavat tapahtumaan alennuskoodin, jonka kautta lipun saa edullisemmin lippukaupasta Messe Berlin GmbH:n Suomen edustajalta Messuille Oy:ltä suomalaiset vieraat saavat alennuskoodilla pääsylippuihin:

➢ päivälippu 41 € (Online-kaupassa normaali hinta 49 €)
➢ kestolippu 58 € (Online-kaupassa normaali hinta 75 €)
➢ Digiosallistumislippu 35,00 €

Saat alennuksen antamalla koodin ITB23_AV_FI_351 kohtaan ”redeem a voucher”, jälkeen lippuhinnat päivittyvät. Lippukauppaan: www.itb.com/en/besuchen/tickets/

Kun olet ostanut messulipun voit kirjautua ITBxplore-alustalle sähköpostillasi. Pääset tutustumaan tapahtuman näytteilleasettajiin ja varaamaan tapaamisia heidän sekä muiden ostajien ja myyjien kanssa. Alusta on auki maaliskuun loppuun asti, joten voit helposti olla yhteydessä uusiin kontakteihisi, ja sopia tapaamisia tapahtuman jälkeenkin.

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X