ITB Berlin toteutuu ainoastaan virtuaalisesti

ITB Berlin 2022 -tapahtumaa ei järjestetä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Koronavirus-pandemiasta johtuvien viimeisimpien tapahtumien ja niihin liittyvien direktiivien vuoksi Messe Berlin ei voi antaa näytteilleasettajilleen ja yhteistyökumppaneilleen tarvittavaa suunnitteluvarmuutta, jotta messut voitaisiin järjestää suunnitellusti maaliskuun alussa.

Tiedotteen mukaan pandemiaan liittyvä nykytilanne sekä tiukentuneet matkustusrajoitukset ja muut rajoitukset, jotka koskevat suuriin tapahtumiin osallistuvien määrää, saivat Messe Berlinin päätymään tähän ratkaisuun

“Tarkastelimme ensin mahdollisuutta lykätä ITB Berlinin järjestämistä kesään. Kuultuamme yhteistyökumppaneitamme päätimme kuitenkin säilyttää virtuaalisen messun päivämäärät maaliskuun alussa. Ajankohta on matkailualalle tärkeä, sillä silloin suunnitellaan kesäkautta, joka on matkailun pääkautta. Tästä syystä vahvistamme ITB Berlinin virtuaalisia toimintoja ITB Berlin Convention and Digital Business Day -tapahtumassa. Teemme kaikkemme tukeaksemme pandemian kovasti koettelemaa matkailualaa, ja vuonna 2022 suunnittelemme joukon lisäpalveluja ja -tapahtumia virtuaalisessa muodossa”, kommentoi Messe Berlinin toimitusjohtaja Martin Ecknig.

“Olemme syvästi pahoillamme tästä tilanteesta”, lisäsi ITB Berlinin johtaja David Ruetz. “Järjestäjinä teimme kaikkemme, jotta ITB Berlin voitaisiin järjestää jälleen henkilökohtaisena tapahtumana Saksan pääkaupungissa. Etenkin näinä aikoina ala tarvitsee orientaatiota, inspiraatiota ja vuoropuhelua. Pandemiaan liittyvän tilanteen ja sääntöjen tiukentumisen huomioon ottamisen jälkeen meillä ei kuitenkaan ole muuta vaihtoehtoa kuin mukauttaa konseptia edelleen vuodelle 2022 ja tarjota näytteilleasettajillemme ja vierailijoillemme selkeä kuva ja tarvittava suunnitteluvarmuus ennen joulutaukoa. Livestriimattavan kongressin ja Digital Business Dayn sekä vuoden aikana järjestettävien uusien alueellisten matkailutapahtumiemme avulla tarjoamme alalle laajan valikoiman kiehtovaa sisältöä ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia vuonna 2022.”

Päivityksiä uudesta konseptista on saatavilla tammikuusta alkaen osoitteessa itb.com.

ITB Berlin messut järjestetään perinteisesti jälleen maaliskuussa 2023, alkaen 8.maaliskuuta.

 

Lähde: ITB Berlin

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X