Hyppää sisältöön
· Leena

Jäätelöähky hotellissa

Valio Jäätelöfabriikki ja Helsingin Klaus K -hotelli avasivat jäätelöteemaisen hotellihuoneen. Siellä saa ähkyn niin jäätelöstä kuin pinkistä väristäkin!

Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suite -hotellihuone on staycationia parhaimmillaan. Siellä voi uppoutua viihteeseen, lepäillä pehmeissä lakanoissa, lillua vaahtokylvyssä – ja ennen kaikkea nauttia niin paljon jäätelöä kuin haluaa.  Sweet Suite on varattavissa syyskuun loppuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Juuri valmistunut hotellihuone on uudistettu Valio Jäätelöfabriikin innoittamana lattiasta kattoon. Hotellivierailijoita odottaa huoneessa jäätelöillä täytetty pakastin ja lumoavat yksityiskohdat. Sweet Suitessa on hyödynnetty vintage-huonekaluja 30-luvulta ja pohjoismaista designia.

”Sweet Suiteen voi päästä myös sopivalla makeannälällä ja nopeudella. Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöpurkeissa on käynnissä keräilykampanja 6.3.–31.5.2019. Keräämällä 24 purkillista jäätelöä voi osallistua kampanjaan, jonka palkintona on sadalle ensimmäiselle yö Sweet Suitessa”, Tea Ijäs Valiolta vinkkaa.

Uusia makuyllätyksiä kaupan jäätelöhyllyyn

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valio palasi viime vuonna jäätelömarkkinoille 14 vuoden tauon jälkeen. Oulun meijerin jäätelöfabriikissa valmistetut uutuusjäätelöt ovat ainoa kotimainen ja kokonaan laktoositon jäätelöperhe

Valio Jäätelöfabriikki tuo maaliskuussa neljä uutta yllättävää ja herkullista makua kauppoihin. Uutuudet ovat täyteläinen unelma suklaa, kirpeänmakea sitruunainen lemon curd, eksoottinen passion-kookos ja mehevä omena-kaurapiirakka. Puolen litran pakkaus on tutusti raidallinen ja sisältö taatusti herkullinen.

Kevään uutuusjäätelöherkut ovat Klaus K:ssa saatavilla myös kahdella erikoisbrunssilla, jotka järjestetään lauantaina 9.3. ja sunnuntaina 10.3. Valio Jäätelöfabriikin kevään uutuusmakujen ympärille suunniteltu jäätelöbrunssimenu on toteutettu yhteistyössä Klaus K:n ja Valion Koekeittiön taitajien kanssa.

 

Lähde: Valio

Leena