Hyppää sisältöön
· Leena

Japani Kampissa

Japanilainen lifestyle-ketju MUJI avaa jättimyymälänsä Kampin kauppakeskuksen neljänteen kerrokseen 8.11.

3400 neliömetrin kokoinen kauppa on pinta-alaltaan Euroopan suurin ja sinne tulee jopa 7000 eri tuotetta.

MUJI tuo myymälään tuotteita kaikilta osa-alueiltaan muodista kosmetiikkaan, sisustukseen, asusteisiin, pakkaamiseen ja hyvinvointiin. Yritys tuo Suomen markkinoille muun muassa aikaisemmin tänä vuonna Japanissa lanseeratun, klassisen MUJI Labo -vaatemalliston sekä MUJI Walker -urheiluvaatemalliston.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tavarataloon tulee myös sinne varta vasten kuratoitu MUJI Books -kirjavalikoima.

Koko kerroksen kattavaan liiketilaan tulee myös Euroopan ensimmäinen MUJI-ravintola. Täysin uudenlainen ruoka- ja ravintolakokonaisuus kattaa neljäsosan myymälän pinta-alasta. Kokonaisuuteen kuuluu MUJI-ravintola, kahvio sekä japanilaisia herkkuja ja suomalaista lähiruokaa myyvä ruokaosasto. Ravintolasta löytyy yhteensä liki 200 asiakaspaikkaa.

Avaus on jatkoa MUJIn viime aikojen Euroopan valloitukselle. Helsingin myymälän erikoisuudet ovat laadukas ja kohtuuhintainen ravintola- ja ruokamaailma, myymälään integroitu MUJI Books -kirjavalikoima ja eksklusiivinen vaatemallisto MUJI Labo, jota ei saa tällä hetkellä muualta Euroopasta

MUJI on perustettu Japanissa 1980-luvulla vastauksena ja vastaliikkeenä tuon ajan kulutusyhteiskunnan kaupallisuudelle. MUJI on lyhenne ilmaisusta Mujirushi Ryohin, joka tarkoittaa merkittömiä laatutuotteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MUJI avasi ensimmäisen Euroopan myymälän 1991 Lontoon Liberty-tavarataloon. Nykyään Euroopassa on 57 MUJI-myymälää.

Leena