Jari Ahjoharju Visit Tampere Oy:n toimitusjohtajaksi

Visit Tampereen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty matkailujohtaja Jari Ahjoharju.

Ennen Visit Tampereen matkailujohtajan roolia Ahjoharju on toiminut johtotehtävissä muun muassa Visit Finlandilla, Finnairilla ja matkatoimisto Areassa.

Ahjoharju aloittaa uudessa tehtävässään 1.7.2022. Nykyinen toimitusjohtaja Harri Airaksinen siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Airaksinen jatkaa edelleen Business Tampereen toimitusjohtajana.

– Olen iloinen uudesta tehtävästäni Visit Tampereen johdossa. Tampereen matkailu on  hyvässä nosteessa ja olemme jo nyt suosituin matkailukaupunki kotimaassa. Asemamme vahvistuu entisestään, kun saamme vielä kansainvälisen matkailun heräämään ja kokousmatkailun kasvuun. Lähtökohdat ovat siis hyvät, linjaa Jari Ahjoharju.

– Siirryn hallituksen puheenjohtajaksi hyvillä mielin, koska olemme juuri päivittäneet matkailustrategian vastaamaan tämän ajan haasteita. Meillä on osaava henkilöstö ja erinomaiset kumppaniyritykset. Tampereen seutu on erittäin vetovoimainen ja meiltä löytyy eväät kansainvälisen matkailun kasvuun. Tuleva rooli Visit Tampereen hallituksen puheenjohtajana tuo jatkuvuutta ja yhteenkuuluvuutta emoyhtiön kanssa, Business Tampereen toimitusjohtajana jatkava Harri Airaksinen kommentoi.

Lähde: Visit Tampere
Kuva: Laura Vanzo

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X