Hyppää sisältöön
· Leena

Jeff Leathamin upeat kukka-asetelmat

Kun astut joko Four Seasons Los Angeles at Beverly Hills tai Four Seasons George V Paris –hotellin aulaan,  Sinua tervehtii valtava, käsittämättömän upea kukka-asetelma.  Kukkia, kukkia kaikkialla ja niin taitavan kuvauksellisesti aseteltuna. Monet matkailijat, vaikka eivät asuisikaan näissä luksushotelleissa, käyvät kuvaamassa kukkia, ottamassa selfietä kukkameressä.

Jeff Leathaminkaan menestystarina ei ollut ennakoitavissa. 19-vuotiaana hän lähti Utahista Kaliforniaan tahtoen niin monen tavoin näyttelijäksi tai malliksi. Sattumien kautta hän aloitti Four Seasons Los Angeles at Berverly Hills –hotellissa huolehtimalla kukista viikonloppuisin. Loppu on historiaa.

Nyt hän on erittäin suosittu kukka-asetteludesigner. Luksusbrändit ja museot tilaavat Jeffin tilaisuuksiensa suunnitteluihin. Mm Oprah Winfrey, Kardashianien klaani, Tina Turner, Kylie Minogue ovat hänen asiakaskuntaansa. Daumille ja Warfordille hän on suunnitellut maljakoita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jeff sai 2014 Chevalier de L’Ordre des Arts et Lettres eli taiteen ja kirjallisuuden kunniamerkin tunnustuksena hänen panoksestaan ranskalaisen kulttuuriperinnön kartuttamisesta Four Seasons George V –hotellin taiteellisena johtajana.

 

Soile Kylämies
Leena