Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Johanna Jäkälä siirtyy Finland Promotion Services -palvelualueen uudeksi johtajaksi

Finland Promotion Services -palvelualueen uudeksi johtajaksi on valittu Johanna Jäkälä, joka siirtyy tehtävään huhtikuun alussa VR Groupin kaupallisen johtajan toimesta. Jäkälän edeltäjä Paavo Virkkunen jäi eläkkeelle vuoden vaihteessa.

Finland Promotion Services -palvelualueeseen kuuluvat Invest in Finland, Work in Finland, Visit Finland ja Film in Finland.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Johanna Jäkälällä on pitkä kokemus matkailualalta ja maakuvatyöstä. VR Groupin kaupallisena johtajana Jäkälän vastuulla olivat mm. VR:n brändiasiat, myynti, markkinointi ja tuotekonseptien kehitys. Lisäksi hän on aikaisemmin työskennellyt Finnair konsernin brändi- ja markkinointijohtajana, GLO-hotellien ketjujohtajana Kämp-groupissa sekä useissa tehtävissä SAS-lentoyhtiössä. Koulutukseltaan Jäkälä on YAMK, palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutusohjelmasta Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta.

“Olen toiminut liike-elämän palveluksessa vuosia edistäen Suomi-brändin tunnettuutta maailmalla. Tästä kokemuksesta ammennan luonnollisesti myös uudessa roolissani. Laaja kokemus matkailu- ja palvelualan johtotehtävissä antaa perspektiiviä niin osaajien houkutteluun kuin investointinäkökulmaan. Suomi kilpailee houkuttelevuudellaan muiden maiden kanssa, asetelma on minulle hyvin tuttu liike-elämästä”, Jäkälä kertoo.

 

“On hienoa työskennellä Suomen tulevaisuuden menestyksen eteen ja otan tehtävän vastaan innostuneena ja nöyränä. Teemme tiimin sekä sidosryhmien kanssa yhdessä kaikkemme kansainvälisten investointien, matkailijoiden ja osaajien houkuttelemiseksi Suomeen. Tehtävämme on edesauttaa Suomen menestystä”, Jäkälä sanoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Business Finland

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.