Hyppää sisältöön
· Leena

Jouluherkkuja Viking Linellä

Viking Linen herkkuja notkuva joulupöytä on katettu 16. marraskuuta alkaen aina Tapaninpäivään saakka.

Sillejä on montaa sorttia.
Fredrick Andersson.

Joulupöydän on suunnitellut ja toteuttanut nyt toistamiseen Ruotsin kokkimaajoukkue yhdessä Viking Linen keittiömestareiden kanssa.

Mädit kuuluvat asiaan.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Lipeäkalaa kannattaa ainakin maistaa!
Suussa sulava poropata.
Joulun suosikki.

”Pöydästä löytyvät toki kaikki joulun tutut maut silleistä laatikoihin ja kinkkuun, mutta lisäksi tarjolla on joulun makumaailmaan sopivia kasvisruokia sekä vegaanisia vaihtoehtoja”, kertoo Viking Linen ravintolapäällikkö Janne Lindholm.

Vegaanikin pääsee joulutunnelmaan.

Tarjolla on mm. Vegaanista silliä, paahdettuja juuriselleriä ja sienijuuresgratiinia. Myös jälkkäripöydästä löytyy vegaaneille vaihtoehtoja.

Herkullinen tötterö.
Näitä ei voi vastustaa.

Tänä vuonna myös lapsille on tehty oma joulubuffa. Melko varmaksi suosikiksi voi veikata suussa sulavia suklaakuorrutettuja kanankoipia.

Lapsille on oma joulubuffet.

Lasten buffan on suunnitellut Ruotsin juniorikokkimaajoukkue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Lastenbuffa.

”Kun lapset viihtyvät, niin aikuisetkin saavat nauttia jouluherkuista rauhassa”, tietää Ruotsin kokkimaajoukkueen Fredrick Andersson.

Suklaapaistettuja kanankoipia ja punajuurilohkoja.
Lopuksi suu makeaksi.

Joulubuffan hinta on etukäteen ostettuna 37 euroa ja laivalta ostettuna 39 euroa. Alle 6-vuotiaat saavat nautiskella herkuista aikuisten mukana maksutta ja nuoret aina 17 ikävuoteen saakka saavat ateriansa reilusti alennettuun hintaan.

Joulupöydät ovat katettuna 16.11. alkaen aina tapaninpäivään saakka kaikilla Viking Linen risteilyaluksilla (M/S Cinderellalla 20.11. alkaen).

Leena