Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Joulupukilla on Lohjalla oma luola

Joulupukki on saanut oman luolan Lohjalla, Tytyri Elämyskaivoksessa, noin 30 minuutin päässä Helsingistä.

Joulupukin kotiluola tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata Joulupukki  taianomaisessa luolaympäristössä. Joulupukin luola koostuu useista tunneleista, jonne on rakentunut kokonaisuus, jossa vierailijat pääsevät katsomaan miltä näyttää Joulupukin sauna, keittiö tai vaikkapa makuukammari.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Joulupukin kotiluolan lisäksi maan alla sijaitsevan kohteen kokonaisuuteen kuuluu maalaustaidenäyttely ja mahdollisuus eläytyä menneen ajan kaivostyöhön kaivoshistorialle varatulla näyttelyalueella. Samalla pääsylipulla vierailijat voivat tutustua kaikkiin nähtävyyksiin Elämyskaivoksessa. Kohteessa on saatavilla myös opaspalvelut usealla eri kielellä.

 

Tytyri Elämyskaivos sijaitsee aivan Lohjan keskustan kupeessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Elämyskaivos on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin kello 11-18. Joulupukki on tavattavissa aukioloaikoina 31.12. saakka. Liput 14,50€

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

www.tytyrielamyskaivos.fi

Lähde: Lohjan matkailu

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.