Hyppää sisältöön
· Leena

Juha Järvinen jättää Finnairin

Finnairin kaupallinen johtaja ja johtoryhmän jäsen Juha Järvinen jättää Finnairin 31.12.2018.  Hän siirtyy Virgin Atlantic Airwaysin palvelukseen Lontooseen.   

”Esitämme Juhalle lämpimät kiitokset siitä työstä, jota hän on tehnyt Finnairin muutoksen eteen. Toivotamme hänelle mitä parhainta menestystä hänen uudessa tehtävässään. Juha Järvisen lähes seitsemän Finnair-vuoden aikana olemme rakentaneet hienosti asemaamme eri markkinoilla. Hänen johtaessaan Finnair Cargoa teimme päätöksen Euroopan moderneimman rahtiterminaalin rakentamisesta, ja terminaali on nyt yksi keskeinen Finnairin kasvustrategian mahdollistaja. Johtoryhmän jäsenenä Juhalla on ollut tärkeä rooli Finnairin kulttuurin ja strategian uudistamisessa sekä kasvun toteuttamisessa,” sanoo Pekka Vähähyyppä, Finnairin toimitusjohtajan sijainen. 

Juha Järvinen

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Finnair-vuodet ovat olleet upea kokemus. Olen oppinut muutoksen, käänteen ja kasvun vuosinamme paljon niin tiimityöstä kuin muutosjohtamisestakin. Olemme saaneet Finnairin vahvalle kasvu-uralle, olemme merkittävä lentoyhtiö Euroopan ja Aasian välisessä liikenteessä, ja asiakastyytyväisyytemme on kansainvälisesti hyvällä tasolla. Vaikka olen tietysti innoissani uudesta tehtävästäni, niin mielessäni on myös haikeutta. Finnair ja Virgin Atlantic ovat molemmat upeita brändejä, joilla on vahva historia, ja oma aito tarinansa. Jätän kohta taakseni Finnair-tiimin, jolla kuitenkin on aina tärkeä paikka sydämessäni,” sanoo Juha Järvinen. 

Juha Järvinen hoitaa kaupallisen johtajan tehtävää vuoden loppuun asti ja hänen seuraajansa rekrytointiprosessi aloitetaan välittömästi.

Leena