Hyppää sisältöön
Holiday Inn Helsinki Expo
· Riikka Krenn

Kaikilla Suomen Holiday Inn -hotelleilla on nyt Joutsenmerkki

Helsingin Messukeskuksen yhteydessä toimivalle Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellille on myönnetty Joutsenmerkki. Sen myötä kaikki Suomen viisi Holiday Inn -hotellia ovat nyt saavuttaneet Pohjoismaiden tiukimman ympäristömerkin.

Joutsenmerkin hotelli- ja majoituspalveluiden kriteerit uusiutuivat viime vuonna, jonka mukana kriteeristöön tuli tiukennuksia ja kokonaan uusia vaatimuksia. Peräti 94 prosenttia suomalaisista tunnistaa merkin.

Holiday Inn Helsinki Expo sai Joutsenmerkin.
Hotellinjohtaja Hanna Niitynperä ja Housekeeping Manager Anna Bodgauer esittelevät tuoretta Joutsenmerkki-sertifikaattia.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Holiday Inn Helsinki – Expon Joutsenmerkki hotellitoiminnoille saavutettiin hotellin konkreettisilla vastuullisuustekemisillä, kuten esimerkiksi energian- ja vedenkulutuksen pienentämisellä, jätteiden lajittelulla ja niiden määrän vähentämisellä sekä siirtymällä kylpyhuoneen pienistä kertakäyttötuotteista täytettäviin pakkauksiin”, kertoo hotellinjohtaja Hanna Niitynperä.

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.