Hyppää sisältöön
· Leena

Kakkukestejä, muumeja ja pohjoismaisia makuja

Finnair ilahduttaa niin lapsia kuin herkkusuitakin.

Ensi vuoden alusta Muumit siivittävät lapsimatkustajien matkaa jo lentokentältä lähtien.

Lapsiperheet voivat tehdä lähtöselvityksen erityisellä Muumi-lähtöselvitystiskillä, ja lapsille annetaan Muumipeikon kuvalla varustettu lippu ja matkatavaralipuke sekä pieni muumiaiheinen lahja koneessa.
Myös suosittu Muumi-sarja tulee nähtäville Finnairin kaukolentojen viihdejärjestelmään. Lisäksi sylilasten kanssa matkustavat perheet saavat lapselle pienen muumiaiheisen Finlaysonin pyyhkeen, ja bisnesluokassa matkustavat lapset saavat oman muumiaiheisen matkapakkauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusia Marimekko-kuoseja

Finnair uudistaa Airbus A350-koneidensa matkustamoa uusilla istuinpäällisillä ja uusilla Marimekko-tekstiileillä. Economy-luokan ja bisnesluokan peitot, tyynyt ja muut tekstiilit saavat uudet sinisävyiset Marimekko-kuosit, ja myös astioihin tulee sinisen sävyjä. Uutuustekstiilien ja -astioiden kuvioina ovat Maija Isolan klassikkokuviot Kaivo, Lokki ja Kissapöllö.

 

Lisää vaihtoehtoja bisnesluokan ruokailuun

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bisnesluokan palvelumallia uudistetaan helmikuusta alusta lähtien Seoulin, Tokion ja Shanghain reiteillä, ja se tulee muille kaukoreiteille kevään ja kesän aikana.
Uusi palvelumalli tarjoaa asiakkaille enemmän ateria- ja viinivaihtoehtoja, jotka tarjoillaan asiakkaan toiveiden mukaan.
“Bisnesluokan asiakkaat haluavat itse määritellä milloin ja mitä nauttivat matkan aikana ja näin muokata matkastaan mieleisen,” sanoo Finnairin asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Piia Karhu. “Bisnesluokassa on jatkossa oma miehistönsä, joka vastaa yksilöllisen palvelun tarjoamisesta ja asiakkaiden toiveista huolehtimisesta matkan aikana.”

Kakkukestit

Osana palvelu-uudistusta Aasiasta aamulla lähtevien lentojen bisnesluokan tarjoiluun lisätään uusi suomalaisesta kahvitteluperinteestä ammentava kahvitarjoilu, jossa tarjolla on seitsemän eri leivonnaista tai muuta herkkua; korvapuusteja, karjalanpiirakkaa, kuivakakku ja suklaakonvehteja. Ajatuksena on esitellä suomalaista kahvitteluperinnettä ja tarjota bisnesluokan matkustajille rentouttava kahvihetki kahden ateriatarjoilun välissä.

Palkittuja makuja

Suomen kokkimaajoukkue on suunnitellut Finnairin Helsingistä lähtevien kaukolentojen economy-luokan ateriat ensi vuodelle. Perunasalaattia, lammaspataa ja naurista sekä leipäjuustokakkua sisältävä talvimenu on tarjolla kaukolennoilla 7. helmikuuta 2018 alkaen. Kesälle ja syksylle on tarjolla omat kauden raaka-aineita juhlistavat menut.
Bisnesluokan menut ovat ruotsalaisen suomalaistaustaisen huippukokin Tommy Myllymäen käsialaa, ja niissä näkyvät kauden kasvikset ja pohjoiset maut. Talvimenussa pääsee herkuttelemaan mm. graavilohta sekä häränposkea, juuriselleriä ja lehtikaalia.  

Leena