Kalastajatorppa valmistautuu jouluun

Perinteinen Hilton Helsinki Kalastajatorpan joulukausi alkaa kaksi viikkoa ennen joulua, 10.12.

Kalastajatorpan joulupöydässä pääsevät nauttimaan myös kasviruokavalion ystävät, sillä tarjolla on toinen toistaan herkullisempia kasvisvaihtoehtoja.

Jouluruoka tulee aloittaa tietenkin glögillä. Tänä vuonna Scandic Hotels ja Lignel & Piispanen ovat keittäneet oman Gosa-glögin. Lämmittävän herkullinen glögi on saanut makunsa mehevistä kotimaisista puolukoista ja perinteisen jouluisista mausteista, kuten inkivääristä, neilikasta ja kanelista.
Juoma on 15% väkevä viini, jossa puolukat ja mausteet on yhdistetty espanjalaiseen Tempranillo-viiniin. Ruotsinkielinen sana Gosa tarkoittaa asettautumista mukavasti.
Etiketissä nukkumaan käpertynyt siili nauttii olostaan puolukanvarpujen katveessa.

Tänä vuonna pikkujoulukauden lyömätön yhdistelmä on Kalastajatorpan keittiön herkut ja UIT:n iloinen revyy – Porot sieraimissa. Ne nautitaan perjantaina 23.12.

Show & Dinner -illan päätteeksi pääsee laittamaan jalalla koreasti Jean S:n tahdissa. Pikkujoulurevyyn voi tilata myös omiin pikkujouluihin Kalastajatorpalla.

Kalastajatorpan Pyöreän Salin joululounas on tarjolla arkisin 10.–14.12. klo 11.30-15.00 sekä 17.-21.12. klo 11.30- 17.00.

Joululounas tarjotaan myös lauantaina 15.12. klo 11.30-17.00, jolloin suvut ja ystäväperheet voivat nauttia joulunherkuista yhdessä ennen joulun matkoja. Piparkakkupaja viihdyttää pienimpiä vieraita.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X