Hyppää sisältöön
· Leena

Kämp Collection Hotels vaihtaa omistajaa

Kämp Collection Hotelsien uusi omistaja on Nordic Choice Hospitality Group, joka tunnetaan Suomessa mm. Clarion-hotelleistaan.

Kämp Collection Hotelsin kuuluisin hotelli on Helsingin vuonna 1887 perustettu legendaarinen Hotelli Kämp. Kämp Collection Hotelsin enemmistön ovat aiemmin omistaneet CapManin hallinnoimat rahastot.

Yrityskaupassa kaikki Kämp Collection Hotelsin työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä. Kauppa vaatii vahvistuakseen kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nordic Choice Hospitality Group -ketjuun kuuluu 195 hotellia kuudessa eri maassa: Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Baltian maissa. Hotelliketju työllistää 16 500 henkilöä, ja sen vuosittainen liikevaihto on noin miljardi euroa.

”Suomi ja Helsinki ovat matkailukohteina erittäin potentiaalisia ja markkina kasvaa tasaisesti. Pohjoismaisena vahvan kasvupotentiaalin omaavana hotellitoimijana Nordic Choice Hospitality Group on Kämp Collection Hotelsille erinomainen omistaja. Arvomme ovat hyvin yhteneväiset, ja arjessamme työntekijät sekä asiakkaamme ovat toimintamme keskiössä. Haluamme varmistaa, että hotellien laadukkaan toiminnan kehitystyö jatkuu ja asiakaskokemuksen korkea taso jatkaa nousemistaan yhä korkeammalle”, kertoo Nordic Choicen perustaja ja omistaja Petter A. Stordalen.

Kämp Collection Hotelsin valikoimaan kuuluu Helsingin hotelleja ja ravintoloita. Hotelleja on yhteensä 10, huoneita 1 406 ja 17 ravintolaa, baaria ja loungea sekä kaksi spata. Hotellikonsernin 11. hotelli on Espoon Keilaniemenrantaan vuonna 2023 valmistuva konferenssi -ja tornihotelli.

Kämp Collection Hotelsin hotellit ovat: Hotel Kämp, Hotel St. George, Hotel Haven, Hotel Lilla Roberts, Klaus K Hotel, Hotel Fabian ja neljä GLO-hotellia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kämp Collection Hotelsin omistavat CapManin hallinnoimat rahastot, Berling Capital Oy, Rake Oy ja Kämp Collection Hotelsin toimiva johto. CapManin omistuksen aikana vuodesta 2014 alkaen Kämp Collection Hotelsin liikevaihto on lähes kolminkertaistunut yli 90 miljoonaan euroon. Konserni työllistää tällä hetkellä yli 600 henkilöä.

Leena