Hyppää sisältöön
· Leena

Kemin Matkailu Oy palkittiin

Tulevaisuuden matkailun Kasvupolun voittajaksi valittiin kemiläinen Kemin Matkailu Oy. Kunniamaininnan sai rovaniemeläinen Kontiovaaran Husky Oy.

Tuomaristo koki, että Kemin Matkailu Oy:llä on vahvaa ympärivuotisuuden kehittämista ja verkostojen aktivointia. Yrityksellä on selkeä visio ja kasvuhalu.

Kemin Matkailu Oy / Experience365 on Kemin kaupungin omistama yhtiö, joka toimii laadukkaiden ympärivuotisten matkailupalvelujen tuottajana ja kehittäjänä Meri-Lapissa. Yhtiö vastaa Sampon risteilyjen ja Kemin LumiLinnan markkinoinnista, myynnistä ja toiminnasta sekä Seaside Glass Villa-huviloista, Joulupukin Satamakonttorista, Seikkailujen saaresta ja Jalokivigallerian näyttelystä. Omien kohteidemme lisäksi yritys välittää alueen ohjelmapalveluja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kunniamaininnan saanut Kontiovaaran Husky Oy/ Bearhill Husky on tuomariston mukaan ammattimainen ja kunnianhimoinen, hyvin kasvanut yritys. Yritys on huomioinut hyvin ekologisuuden ja kestävän kehityksen.

Kontiovaara Husky Oy:n tavoite on olla Suomen paras ja edelläkävijä koiravaljakkosafareita tarjoava yritys. Vastuullisuus ja kestävä kehitys on yrityksen toiminnan ydin. Yritys kehittää toimintaa ympärivuotuiseksi – päämääräna tarjota asiakkaille paras mahdollinen elämys,

Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Finalistijoukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa Kasvu Open Karnevaalissa. Tapahtuma järjestetään 23.-24.10.2019 Jyväskylässä.

Tuomaristoon kuuluivat Kalle Lumio (Nordia Management), Jouni Kärkkäinen (FlowHouse), Kristiina Hietasaari (Visit Finland), Kristiina Kukkohovi (Finnair), Nina Forsell (Finnish Lapland Tourist Board ry (LME)) ja Mikko Juuti (Business Kuopio).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevaisuuden Matkailu Kasvupolun polkukumppanit ovat Finnair, Visit Finland, Nordia Management, Flowhouse, Business Kuopio, Finnish Lapland Tourist Board.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös Arctic Snow Hotel & Glass Igloos, Hostel Cafe Koti Rovaniemeltä, Harriniva Oy Muoniosta, Ruka Safaris Oy Rukatunturilta, Muumimaailma Oy Naantalista, Hotelli Korpikartano Oy Inarista, Versona Oy Jyväskylästä, Matkailukeskus Kuopion Saana Oy Kuopiosta, Natura Viva Oy Helsingistä, Best Lake Nature Adventures Oy Lahdesta, Mikler Oy Mikkelistä, Uudenmaan Seuramatkat Oy Hyvinkäältä sekä Oy Arctic Land Adventure Ltd Kilpisjärveltä.

Kasvu Open on valtakunnallinen sparrausohjelma pk-yrityksille, joka auttaa yrityksiä niiden kasvuhaasteissa. Sparraus on valituksi tulleille yrityksille maksutonta. Vuoden 2019 aikana noin 400 yrityksen kasvusuunnitelmaa sparrataan yli tuhannen asiantuntijan voimin.

Leena